Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sumohrvat

Marketing

grab....2 dan....foto priča

sanjam kako mi se maljavi turčin nabacuje dok sjedimo sami na plaži,a ja ga držim za..........AAAAAAAAAAAAAAAAAA,budim se obliven znojem čvrsto držeći u desnoj ruci tubu od gela za kosu.odlazim do wc-a gdje postalkoholnom sraćkom ubijam sve bakterije u školjci i usput kiselinom topim dasku.zaključavam se u wc-u i čekam jutro čvrsto stežući četku za školjku....
nakon doručka krećemo u razgledavanje beograda i onda pravac klizanje.naoružan iskustvom iz sarajeva kada sam se polomio na putu od garderobe do leda krećem četveronoške.briljiram prebogatom kolekcijom padova i prijeloma,a sve prisutne zadivljujem svojom izvedbom bambija na ledu.
Image Hosted by ImageShack.us
pao sam više puta nego na ispitu iz elektrotehnike,nekoliko se puta velemajstorski dočekujem na leđa i vratni kralježak,isčašujem zglob,razbijam lakat,istežem kvadriceps,triceps,biceps,iceps,ceps,eps.......
Image Hosted by ImageShack.us
odlazimo na paintball,igru u kojoj odrasli podjetinje i počnu se igrati rata.iskopavam u garderobi jedinu crnu uniformu pa se širim poput gorile pred parenje hvaleći se da mi je to djedova ostavština iz prošlog rata.podijeljeni smo u četiri ekipe,a u moju brigadu dolazi i turčin tako da sam definitivno u ovoj igri rata odlučio pripaziti na leđa.
Image Hosted by ImageShack.us
pogađam dražena koji je u mojoj brigadi tako da ostatak večeri od mene bježe i protivnici i savezici.nastupam poput ramba sam protiv svih pucajući na sve što se miče tako da ostajem bez municije na pola ratovanja i oboljevam od ptsp-a.u dilemi sam da li da nastavim ratovati mlateći protivnike kundakom ili da idem pit.odlazim pit.
Image Hosted by ImageShack.us
na večer imamo tulum na brodiću koji plovi dunavom na koji pristižemo nakon obilne večere.looooom!ubijam se besplatnim kuponima koje nam uvaljuju domaćini pa ubrzo,rigajući preko palube vraćam pojedene ribe u njihov prirodni okoliš.
atmosfera na brodiću je fenomenalna,ekipa se već sasvim opustila tako da se osjećam kao da sam među prijateljima koje znam cijeli život.
Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 14.12.2006. u 15:40 sati.