Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lilazenazmaj

Marketing

Evo me..

Znam da je bio davno zadnji post..i imam opravdanje!!

Osim što radim u 2 firme i pripremam svadbu, još i gradim.. Dobro ne sad direktno ja, da ne bi bilo zabune..ali skoro ko da je tako.

Dakle, da ne bi bilo zabune..nisam građevinac, niti cvjećar niti wedding planer ali se trenutno bavim sa svim tim!

Ovaj satić gore mi nešto prebrzo ide pa sam se malo žešće primila priprema vezanih uz svadbu. Trenutno su na tapeti izrada pozivnica, zahvalnica i kitica za revere. Inače to možda ne bi bio problem..ali (uvijek mora biti taj ali) ja neću imati malu privatnu svadbicu..a ne ne ne nono ja ću imat oko 350 ljudotinja. I ja bi onda sama radila još i konfetiće..i ukrase za salvete..i svjećnjake..i još milju stvarčica..

A ovaj satić označava i datum kada se selim iz svoje male sobice u nepoznato zujo ..figurativno govoreći.. A da mi ne bi bilo baš potpuno nepoznato..ja sam malo požurila građevinske radove i postoji šansa da se potkrovlje uredi do tada. Tako da ja sad letim po gradu i kupujem vodokotliće, štekere, šaltere, pvc cijevi za odvod..i stvari slične tome. Da mi je netko govorio prije par godina da ću na oko razlikovati fi(promjer) račvi, koljena i redukcija, rekal bi mu da nije normalan! Al eto. Da ne bi mislili kako moja polovica (sad bolja ili gora, to ovisi o danu) ništa ne radi, moram ga pohvaliti. Primio se štemanja ko veliki hehe kiss Ipak, jel elektrotehničar ili nije..


Što se pak moje druge ljubavi tiče..jelte naravno F1 i Schumija.. moram priznati da mi već sad jako puno fali..a tek je otišao u mirovinu. Nekako mi je uz ekipicu sa KR fans foruma Kimi prirastao srcu više nego sam se nadala. Tako da jedva čekam početak sezone!

Do idućeg čitanja Vam šaljem veliku kiss


Post je objavljen 14.12.2006. u 13:39 sati.