Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arcadia999

Marketing

Izlazak kraljeva

Mislite da se dobro provodite, da ste neke face? Niste. Zato jer, danas je srijeda, i pola vas je ostalo doma učiti. Kaj sam ja radio? Otišao van s Kuffom i Janom. Otišli u Zvuk, naručili pića, sreli nekog Kuffovog i Janovog frenda koji je imao karte za predpremijeru Eragona. Nisam tome pridodao nikakav značaj. Popili piće, i odlučili, da kako je konobaru predugo trebalo da nam donesi pića, otići van bez plaćana. Jesmo.

KAVA I DVA PEPSI-A : 0 KUNA

Odemo do trga, te Kuffnera taj frend (Davor inače), pozove u kino, ima još tri mjesta. Reko dobro. Idemo. Dođemo tamo, sve fino, uđemo, te još dobijemo chips i sok besplatno, pri vrhu, savrsen pogled. Film je ok, copy/paste LOTR-a, no to je manje bitno. Predpremijera u najljepšem kinu Zagreba, kinu Europi.

3 CHIPSA. 3 SOKA, 3 ULAZNICE ZA PREDPREMIJERU ERAGONA: 0 KUNA

Dakle, koliko smo para potrosili. Nula. Osjecaj nakon svega toga, neprocjenjiv, za sve ostalo tu je Kuffner, tip koji ima veze po cijelom gradu.

Burazeru, volim te, i ne na taj način, nego na bratski. Kaj da kažem osim da smo kroz svašta prošli, rijetko kad si nešto krivo procjenio. Riječi su suvišne u tvom slučaju. Meni jednostavno kako se tako različite osobnosti ne ubiju međusobno, a znam da ni tebi nije. Neke stvari jednostavno je bolje ne znati.

Dakle, prijatelji moji, uživajte...


Post je objavljen 14.12.2006. u 01:14 sati.