Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

Od Čovjeka do Majmuna

Image Hosted by ImageShack.us

danas, skoro oko 50.000 godina od kako je čovjek iskočio iz majmuna (tako neki kažu) evolucija je krenula u RIKVERC.. najbolji primjer je iskopao national geographic ili za seljobere NEŠ'NAL ĐIOGREFIK pa čak i na naslovnicu stavio sliku koja govori 1000 riječi. Mislim što tu imamo reći, nešnal je jedan od najboljih časopisa na svijetu a i u bosni koji šta kaže znači svi znamo da je tako.
Žrtva majmuniranja ovoga puta je Grozdanowichz Arkada Matej koji dolazi, a odakle drugo negoli iz sela Batrina odakle su i bruce raguž i glad lee i ostali koje jos nismo stigli opisati. Matejevo čudno ponašanje uočeno je još prije nekoliko godina kada se naglo počeo družiti s okmadom drveta (on je tvrdio da je to nekakav skejbord). Slabo mu je išlo i prije tog drveta jer je imao ravne tabane i imao je dosta problema prilikom hodanja. Nakon nekog vremena simptomi majmuniranja bivali su sve jači i jednog dana matej kod doktora otkrije da mu ravni tabani više nisu ravni nego grbavi i bolji. Sljedeća stvar bila je isto fizičkoe prirode, kako je vrijeme odmicalo glava mu je postajala sve dlakavija i dlakavija a nakon nekog vremena i brada. Kada je preobrazba bila gotovo završena slijedio je poremećaj ponašanja. Vidješvi brucea raguža i ooooul majti heroja krsnika kako skaču po parkovima počne i on.
oni su prestjali sa skakanjem a on je nastavljao što je odavalo njegovu već pomalo majmunsku pomahnitalu prirodu.
U svom tom žaru prijatelj mu je opet postalo drvo, prvo šuplje a kasnije i puno koje je preko elektronike proizvodilo zvukove. Kasnije je uvijek uz to drvo i on prozvodio zvukove ili neko glasanje a možda je to bila onomatopeja dok je on to jos uvijek nazivao pjevanjem. Finalni stadij bolesti majmunizacije dosap je do vrhunca kada je matej počeo uspostavljati kontakt sa ostalim životinjama. Spava s ribama, priča s njima, psu je dao ime Barney i nekada mu barney da ga jaše, sa sivim mačkom zna popiti i pivo i rado se druži sa papagajom. Sve bi to u nekim slučajevima zvučalo nevjerovatno da ne postoje fotografije koje upravo tvrde suprotno.

by wedranowski

Post je objavljen 13.12.2006. u 20:53 sati.