Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/endimion17

Marketing

Rana zimska kaša

Mogao bih napisati post o tome kako mi se ponekad gade ljudi dok hodam po cesti, ali to bi bilo tako mizantropski i svi bi mislili da mi se svi i stalno gade, pa bih odbio drage bloggere i privukao roze koji ravnalom režu žile, a meso trgaju tupim škarama za kolaž u vrtiću.

Moram kupiti par DVD-ova i CD-ova. Backup.
Dobit ću hrpu filmova.
Ovi praznici će biti bogati kvalitetnim i kultnim filmovima. Samo najbolje.
Nagledat ću se televizije, jer ju tu baš i ne vidim.
Božićna radost je nestala prije više od 6 godina, a i ako se pojavi tračak, dolazak natrag u mračni, hladni i vlažni dom to izbriše brže nego Glavaš gubi kile. Zato imamo televiziju.
Mislim se kupiti neke darove, onako, za doma. Ali ono što bih htio kupiti je nestalo, pa će dobiti vrećicu kviki grica.

Mislio sam se vratiti s Onesan nagibnim vlakom. Nikad se nisam vozio vlakom, pa onda neka prvi bude ICN. Ali, skuplje je do Zadra nego do Splita. Jebenih 348 kuna košta povratna karta. Majku im njihovu snobovsku, pa nemam ja toliko. Zračnim putem je vjerojatno još jeftinije. Tako ćemo ići busom. Nadam se da će nas dopasti onaj novi.

Zna li tko koja je svrha brzojava u današnjem svijetu? Zar nije lakše nazvati nekoga telefonom, nego mu slati nešto u stilu:
KRAVA OTELILA STOP SIN PAO U JAMU STOP SRETAN BOŽIĆ STOP

Naštancao sam hrpu članaka, sve redom jedan bolji od drugoga. A stižu i stripovi. I slike. Strpljenja molim.


Evo nešto malo drukčije. Odstupanje od pravila.
Imate jednog tipa što se mota po SSC forumu i splitskim krovovima. Mate Balota.
Zadovoljan sam time što sad znam da je netko luđi od mene po tom pitanju. Mislim na visine. Ako inače vidite nekoga s fotoaparatom kako se mota oko zgrade, u njoj i na krovu, ne tjerajte ga i ne oponašajte kućepazitelja u Jugoslaviji. Tip vjerojatno radi nešto korisno.
Tu možete vidjeti njegove umjetničke ostvaraje,
a tu imate filmiće snimljene na njegovim putovanjima.
Ako imate viška megabyteova ili ste jako bogati pa imate ADSL flatrate, ili ste pljačkaš banki pa vam je svejedno, pogledajte što je on to sve snimio i slikao što ide na neku izložbu. Stvarno ima jako dobrih stvari. BTW, Mate Balota danas ima rođendan. Eto. Sretan rođendan! :)

Eto, a sad se moram pobrinuti što ću jesti navečer. Imam brašno, ulje, dvije vrste čaja, kruh, dva limuna, eventualno jednu kokošju kocku, nešto pommes frittesa i mislim da je to sve. Nemam čokolade. :(
Mogao bih napraviti gnjecavo tijesto i sfrigati ga.


Post je objavljen 13.12.2006. u 16:00 sati.