Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakiraillegal

Marketing

SHAKIRA I GABRIEL GARCIA MARQUEZ POKREĆU "LATIN LIVE AID"

SHAKIRA,ALEJANDRO,JUAN LUIS,DIEGO I MNOGE DRUGE LATINIO-AMERIKANČKE
ZVIJEZDE KREIRALI SU ALAS FONDATION ZA POMOĆ LATINO-AMERIČKOJ DJECI.


GLAZBENICI, intelektualci i vodeći biznismeni iz cijele Latinske Amerike sastali su se u Panami kako bi dogovorili niz humanitarnih koncerata tijekom slijedeće godine.


opis slike
Cilj akcije je prikupljanje sredstava za borbu protiv siromaštva u Južnoj Americi, a među zvijezdama koje će nastupiti su i Shakira, koja je također bila na sastanku u Panami i pjevač salse Ruben Blade.

Buenos Aires, Miami i Los Angeles su među gradovima u kojima će se biti koncerti,koji se održavaju u organizaciji Južnoameričke zaklade za solidarnost, poznate kao Alas, što na španjolskom znači "Krila", koja su ujedno i znak zaklade.

Kolumbijski književnik i nobelovac Gabriel Garcia Marquez je počasni predsjednik Zaklade koja je također osonovana na sastanku u Panami.

"Južna Amerika ima užasne statistike dječjeg siromaštva; 350 tisuća djece mlađih od pet godina umiru od posljedica siromaštva, a 40 milijuna maloljetnika radi na ulicama.", izvijestio je Marquez.

"Svi moramo sudjelovati u borbi protiv nejednakosti", izjavila je Shakira na predstavljanju inicijative, koja je dobila potporu i od Unicefa.



Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 13.12.2006. u 15:59 sati.