Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

Za tjEdaN dAnA

Vozim se s kuci sa posla iz Burbanka u Hollywood i mozak na pasi, slusam bozicni jazz. Malo se ufuravam u xmas spirit, nakon Queen Mary Bozicnog partija (koji je bio cheezy, ali ok zahvaljujuci martinijima), Bozicne mjuze na radiu i svih okicenih kucerina u mom hoodu, mozes se malo ufurati pa cak i na 30 stupnjeva. I tako ja pjevusim melodije i mislim Bozic ce skoro, i tek tada me pukne da su mi starci na LAX-u za tjedan dana!!! Ne mogu vjerovati kako brzo vrijeme leti. Kad sam im kupio kartu prije skoro mjesec dana, mislio sam da nikad nece stici koliko je daleko tada bio taj datum. Ako primjetite, nisam ni spomenuo u mojim postovima da dolaze za sigurno, a ne da su tu tako brzo!! Kako bi Bobby D. rekao "Time is a jet plane, it moves too fast."
Veselim se i panicarim u isto vrijeme jel necu moci uzeti niti jedan slobodan daN zato sto sam jos rookie na poslu, pa imam s njima samo vikende. MOram im smisliti program sta da rade dok sljakam, iako poznajuci ih, i po proslim iskustvima kada su bili ovdje, morati cu isplanirati da nadu vremena da se vidimo od njihovog stalnog jurcanja i shoppinga,umjesto da im planiram trip. Za novu smo u Vegasu 100%, sto je uvijek ludi provod (Jordan i ja smo bili tamo dancing in the streets za Novu prije 2 godine). Blizina Vegasa je definitivno jos jedan veliki plus zivota u L.A-u jel je dostupan bez planiranja i letova, sjednes poslje posla u petak, i pijan si i siromasan do ponoci. Obicno idem oko 5-6 puta godisnje iako ne kockam skoro uopce.
Mama i tata se vracaju Lax-JFK-Budapest 7.1. pa mozda i ubacimo Frisco ako stignemo. Veselim se sto dolaze kad je vec ne idem doma ove godine. Uglavnom znam da ce biti gut...
Koji su vasi planovi za praznike?

Take Time To Be Kind,
BoJo


Post je objavljen 13.12.2006. u 05:50 sati.