Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Karijerizam i internet


Stjepan Mesić je 1992. kao čelnik HDZ-a po Australiji skupljao novac za predizbornu kampanju Tuđmanove stranke, pa je da izvuče više dolara od ustašonostalgične dijaspore izrekao nekoliko fašističkih izjava. Bilo je to opravdano u vrijeme rata sa Srbima, pa je uspaljena raja darovala HDZ-ovom predstavniku lijepi ček, koji je ovaj putem zagubio.

Sad su ovi napaljeni i izigrani problem jer podjsećaju Stjepana Mesića da su temeljem njegovih izjava dali lovu koju je on izgubio. Njih se optužuje da žele srušiti iskrene napore predsjednika Stjepana Mesića da se sazna sudbina iseljeničkog novca.

To je logika dostojna jednog karijerističkog asa Mirka Galića, kojem se izmiče konvertitski vrhunac, veleposlaničko mjesto u Parizu.


"Točnost i provjerenost na HRT-u imaju prednost pred terminom objave. - rekao je Galić i pojasnio što pod time misli: "Informacije s interneta se moraju dodatno provjeriti. Ni jedan zakon ne regulira djelatnost interneta" - izjavio je vjerovali ili ne, direktor HRT-a u 21. stoljeću.

Na to mu je žustro replicirala Suzana Jašić iz GONG-a: Zašto internet portal ne bi bio vjerodostojan izvor informacija ako tako često u Dnevniku citirate dnevne novine što graniči s marketingom.

Z.A., Index.hr, 12. 12. 2006.


Galić je ili informatički nepismen ili zaboravlja da je urednik Dnevnika Zoran Šprajc prenio vijest sa Zombixova bloga. Zar su portali manje pouzdani od blogova?

Ugodno su me iznenadili nastupi Suzane Jašić i Danka Bljajića na sjednici Vijeća HRT-a.


Post je objavljen 12.12.2006. u 19:22 sati.