Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Poznati ljudi koje ne podnosim:

(EDIT: Ovo mi je, kako će pronicljiviji po nekim detaljima i sami otkriti, "sjedilo" na hardu (- tvrdom) neko vrijeme... Šteta da propadne. -Širimo ljubav i toleranciju! )


Ne-abecednim redom su to:
Ta-riik Filipović - ovaj multitalentirani proljev s uniseks naočalama mi je jedan od naj-naj mržih pojava na malim i velikim ekranima, novinama, reklamnim tiskovinama, plakatima, podmetačima za kavu, otiračima, limenkama kiselog kupusa...

Onaj Debeli Kojemu Se Nikad Ne Mogu Sjetiti Imena - a i ne trudim ga se baš zapamtiti, više se trudim izbječi njegovu facu obljepljenu masnom kosom koju stalno navlači dok prepotentno - bečka škola - odgovara na pitanja (nazovi)novinara.

Onaj Drugi Debeli - vjerovatno ste ga vidjeli u Bitangama i princezama (zar nisu mogli smisliti debilniji naslov??) ako ste greškom prebacili na drugi program u trenutku kada se prikazuju. Ili ako ste greškom prebacili na Zuhra Show ili ako niste na vrijeme prebacili dok ide neka od njegovih reklama...

Davor Kobac - njegova ružna pojava mi je već dovoljna da uzrokuje komešanje u debelom crijevu, a još kad otvori usta... Genijalci bi bili genijalni da izbace ovu jebenu budalu koja još misli da je kul izigravati "otkačenog" rokera, onog jedva podnošljivog dosadnjakovića iz Zločeste dece (koji su navodno bili smiješni) i da se vrati Zuhra koji je poput Joška pokazao da je ipak bolje kad ga netko drži na lancu. Te da dovedu Slađu ili Nives Celzijus kao glavne genijalce.

Nicolas Cage - ah, dobri stari Niđo Kavez, koliko li je on samo filmova upropastio svojom šišmišolikom pojavom? Tko zna... A opet imao je par dobrih trenutaka, dobar je bio u Adaptaciji, Onome s vamirima i u Matchstick Manu, a bio je urnebesno smiješno gledati ga u Šaptačima vjetru kao vojnika junačinu. U biti on ovdje i ne bi trebao biti, više su krivi kratkovidni redatelji akcijskih blokbastera koji su ga uzimali kao junaka, on nije tog kova, jebiga nije čovjek kriv, al eto... I stvarno mi je žao što on neće biti novi Superman. Joj koji bi to Trash fest bio!

Bono Vox - e ovaj kurčić me stvarno živcira! Njega stvarno ne podnosim. Te ga evo s papom (papa mu ljubi ruku), pa u turskoj kupelji s Bushem, pa u Africi štapom pipa izgladnjele, pa na svemirskoj stanici Mir, jebote sad kad otkriju isklesanu ploču punu hijerioglifa koji potvrđuju da je guzio Tutankamona! Volio bi mu palicom za bejzbol zabiti one ružne naočale u čelo.








Post je objavljen 12.12.2006. u 19:38 sati.