Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/honeyheart

Marketing

mahwaveej,,,,,, čao...!!!!!!!wavecerekkissroflmahwavecerek
ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!-.jjjjoooooojjjjjj kako je ovaj tjedan naaaaapppoooran ,,,,,,,užasan.-_____kontrolne pišemo svakkkiii ama baš svaki jebeni dan!! pa nemogu više .-ejjj jebote sad sam sve zajebala ocjene i sve moram ispravljati ,,,,joooojjj kako naporno i dosadno ,,,,,do sad sam učila hrvatski (zamjenice) iiiii POVIJEST al povijest koji nikad u životu nisam učila ,,,,,,,, stara nastavnica je otišla u penziju iiiii sad je došla neka nova ej ,,,,,,, svaki sat neš ispitiva ,pišemo kontrolne ,,, daje zadaće mmaaa ne ejjjjj prije niš od toga nismo radili ,,,,!!!!!!nononutzujoneam pojma povijest a sutra pišem ispit,,,,,,,,al dobro bar nam je dala pitanja koja će biti u kontrolnoj all svejedno neam pojma !!!!!zalivenzijevnutnononono
zatrpana sam kontrolnama čovječe ....neznam šta da 1. učim .... pola tog moram ispravljat a pola tog još moram pisat,,,, pa još me neki nastavnici neš moraju ispitivat ,,, ma joojjj!!!!!!!!!zujozalivennut ne može gore !! nikad u životu nisam imala movako zagorčan tjedan i polugodište ,,,,,,, pola predmeta mi ovisi o jednoj ocjeni!! """ napor--______ all to je kao 1. dosadnooooo i ne da mi se učiti ,,!!

da ,,,, stvarno mi je gadan tjedan,,, još sam se sad prehladila ii sad šmrcam iiii kišemm,,, joojj nos mi je koooo bundeva jebote sav mi je crven od šmrcanja i brisanja nosa"#$ puknucunutzujojaoooooo ____
evo upravo ispuhavam noss...... hrbrrrrrrrrrjjikjkjkjojijsfioujeufjkwjfoqwihfwdemiugfhhkgvuj!!!!!ahhhhhhhha///////////
samo su maramice oko mene jebote ........joooojj nos me pećeeee peće peće !
nutnonoa joj ¨¨¨ u k****!!
ne mogu više ni živjet svi su me počeli živcirat jebote ,,,,, svi me pilaju čovječe iiii a bo a bo !!!
a ma nije mi baš sve tako crno ,,,,,,,,
al kad se sjetim ovog tjedna jebote ej ,,,,,,, aaaaaaa sutra pišem 2 kontrolne + ispitivanja , usrijedu ,pišem geografiju , i biologiju, i aaaa ma ne da mi se sad nabrajat i za četvrtak i petak jerr ,,,,, ču počet plakat ako se sjetim šta sve mo ram učiti i štrebati iii bla bla blablablablablabla.::¨¨¨¨¨¨.::.:.

nonononutzalivenzujozijevrolleyesnonoeekeeknonoburninmadburninmadburninmadpuknucupuknucunamcorludludzujozijevzaliven a joj ,;;; ajde sad odoh po blogovima malo jer mi je tako dosadno i neam pojma šta da radim kad mi nije ni do čega nnnnnnnnnnnnnnnnmmmm!!!
ajde se chithamo .BIG KISSSSSS TO ALLLLLLLLLL!!!!!!kisskisskisskisskissmah






















Post je objavljen 11.12.2006. u 19:56 sati.