Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturaleblond

Marketing

jupiiiiiiii....

Čovječe moj blog je posjetilo više od 1000 ljudi tak sam happy. Sam tak nastavite i ostavljajte mi što više komentara i onda će mi bit sve supač. I tak kaj da vam još pričam. Evo malo o školi. Ide mi užasno. Danas sam dobila opet kulju iz zemljopisa i rekla mi je baba da ću imat 1 na kraju polugodišta. Sad jedan dan moram to naštrebat inaće će me stara sravnat sa zemljom. Grozzzzzzzznnnnnnnnnooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

U subotu sam opet imala utakmicu. I poslje utakmice sam sa curama otišla u importane i tam smo si kupile trenirke i majce. Kad sam došla doma otišla sam sa Starom do City Centra nakupovala sam si tolko stvari da je to strahota. I baš sam si sad super.

Nate kaj danas sam se baš razočarala zbog nekih stvari. Zbog čega to nije bitno ali dobro sad sam doma slušam mjuzu(pink floyd) i sve sam ljepo zaboravila. Posvađala sam se sa Alinom. Mislim nisam se samop ja nego i ostale cure. Nemrem reć da se ne ljutim na nju......
Ali ja se ne želim bezobrazno ponašat prema njoj nego ću se normalno ponašat i neću se s njom tam svađat nego ćemo sve ljepo u miru razjasnit.
pozzzzzz


Post je objavljen 11.12.2006. u 15:50 sati.