Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maxyloptica

Marketing

povratak Loptice

hops hops svima! ne nisam se ispuhala i nisam prestala hopsati, samo sam malo tiho. ovih tjedana nekako imam manje vremena radi faxa i sve me nekako stislo, a baš i nemam neke inspiracije za napisati nešto ne-dosadno i pametnonut. tako da ću vam saopčiti da sam ipak živa.
bila sam bolesna, neki bogec sa želučanom nervozom i tako,ali me napokon(kuc kuc u drvo ili glavuheadbang)prošlo. ne znam dal mi je to bilo zbog vožnje, jer sam se svaki dan vozila autom u špici do Maxića i nazad, ili zbog kolokvija ,a najvjerojatnije je zbog cijelokupne situacije. nisam ni mislila da sam se toliko živcirala. samo me jednu noć mučio san u kojem sam se vozila po kružnom toku, a putokazi su pokazivali puteve za gušteraču, štitnjaču i ostatak endokrinih žlijezda. (pogađate???spremala sam kolokvij iz endokrinologije) i nakon te noćne more probudila me oštra bol od koje nisam spavala od 4:00 pa nadalje. sljedećih dana mučila me napuhnutost(valjda je netko prviše napuhao lopticunaughty) i neki čudni bolovi u želucu... danas još nemogu pojesti nešto kiselo jer mi ne paše. a inače sam samo kiselo njupala.
eh, da još htjedoh reći da sam dobila novi cd od Lukyja kojeg inače obožavam. za neupučene, Luky je bio član TBF-a,a sad djeluje kao stihoklepac, proucent i izvođač vlastitih pjesama. taj novi cd zove se V.I.T.R.I.O.L. i sadrži prekrasne stihove i još ljepše zvukove. vjerojatno ste ovih dana čuli na radiu Rič za nas, Tamo di san davno tija ili prije još Vinča san more. ako niste, morali ste nekad u proteklih 5 godina čuti Ti si more gdje pjeva sa klapom Iskon. u svakom slučaju cd je za svaku pohvalu.

Post je objavljen 11.12.2006. u 13:51 sati.