Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/certkon

Marketing

CNC

Evo me natrag. Ovo pišem čisto zbog toga šta moram nekak ubit pola sata do slj. predavanja. Puno toga se desilo otkad sam zadnji put nešto pisao (bio na HMS-u, prošao 1000 pijanki, upoznao 100000000 ljudi, napio se sa starim, "učinimo nešto", dobio upozorenje od murje da ne radim više fešte u stanu, dobro, bilo nas je 20, pisao sam 3 kolokvija za koja ću uskoro znat rezultate, optimist, uglavnom zajebancija, Aiesec, "trip to Rijeka"....).

Trip tu Rijeka

Neke stvari neću pisat jer bi se neki ljudi mogli dočepat ovoga.
Neću reći vrijeme, ni mjesto, ni povod,....
Samo znajte da smo bili mnogo spontani, ja sam bio jedini trijezan (zašto, nesmijem reć), malo para, Labin, pa Owerflow, pa MERCENARY COCKROACH i Desinence Mortification, pa neki rođendan, pa zapeli u liftu.......
Mislim da sam i previše reko, a evo nekih bombi koje su izrečene:
- Goran i Mile čekaju panin u fast foodu a ja im kažem: "Hodat ćete po putu" , umjesto da će jesti po putu.
Dalje nesmijem napisat jer je vezano uz vrijeme, mjesto, povod.....

Evo zbog čega neću bit na predavanjima većinom ovog tjedna, i zbog čega ću bit u komi od umora tam negdje do Božića:

CNC je najveća nacionalna konferencija u Hrvatskoj. Na toj konferenciji okupljaju se članovi AIESEC-a iz svih lokalnih odbora u Hrvatskoj; novi članovi, stari članovi, članovi izvršnih odbora i budući praktikanti. Za svaku grupu članova održavaju se session-i primjereni njihovom znanju i ulozi u radu AIESEC-a. Na CNC-u praktikanti prolaze kroz OPS (Outgoing preparation seminar) što je završna faza njihove pripreme za odlazak na praksu. Tu ću još više produbiti svoje znanje o AIESEC-u, obnoviti prijateljstva stečena na HMS-u s članovima iz ostalih lokalnih odbora, upoznati još više AIESEC-ovaca iz cijele Hrvatske te inernacionalnih delegata i facilitatora, i uz sve to se dobro zabaviti.
CNC traje 5 dana a ove godine se održava u Splitu 13.12. - 17.12.
Pogledajte ovaj link.

Post je objavljen 11.12.2006. u 13:30 sati.