Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/virtuela

Marketing

Achtung-Achtung! Stevo na cesti!

Image Hosted by ImageShack.us

Dobra vijest: Bile smo Tihana i ja u kazalištu na Vinohradima; u sklopu "Ruske sezone" gostovao je teatar Olega Tabakova.
Daša nam rekla da je Tabakov velika faca u Moskvi pa rekosmo, 'ajde da vidimo.
Radnju smo pratile sa sluhatkima na ušesima iz kojih se iz sve snage derala simultana prevoditeljica. Dobro je da nas susjedi-Rusi nisu bacili s balkona baćuškama na parket.
Tabakov i ekipa su izveli laganu pučku komediju - "Sublimacija ljubavi".
Postariji narodni deputat uz pomoć mlađahnog + polugladnog dramatika pokušava zavesti la femme fatale koja se prešetava u štiklama od 50 cm i domindžosu a la russe, super za promenadu vijavicom zametenim bulevarima, i naravski, ni za živu glavu ne da pice Tabakovu, tj. narodnom poslaniku. Na koncu se pače zaljubi u dramatika ter s njime odjezdi u hladnu&gluhu noć. Konec.

Tabakov je burence od nekih 70-ak ljeta, ali i dalje radi to što radi s entuzijazmom. Ima mladu ženu i dvoje male djece, treba to prehraniti, he he!

Ondak smo pile salep u Kabi pa sam pala u šećernu komu iz koje se budim s velikim naporom.

Loša vijest: Tihana je noćaske otišla za Zlin, jerbo tamo imaju predstave do četvrtka, a vozio ju je gluhi, slijepi i maloumni Steve kojemu je alkohol spalio ono malo mozga što mu ga je Bog dao pri rođenju, a preživljava zahvaljujući jednoj milosrdnoj ruskoj slikarici, mističnoj pravoslavki, koja se sažalila nad kretenom pa ga već nekoliko godina hrani, oblači i vrlo-vrlo rijetko opere.
Steve je strava i užas čeških auto-cesta pa svaki put kad Tihana odjezdi na 'turneju', palimo svijeće svetom Naftaliju, zaštitniku suputnika bez vozačke dozvole.


Post je objavljen 10.12.2006. u 21:58 sati.