Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ovu subotu u metropoli nisam imao vremena za blogersko druženje, nisam čak ni prošao pored konja na Jelačiću. Nakon sastanka koji me prilično umorio, jer sam dobio nova zaduženja do kraja tekuće godine, radni ručak u restoranu «Purger». Mogu samo konstatirati, prilično loše točeno pivo, odnosno ni vrit ni mimo, što bi naši stari rekli.
Stigao sam samo u konzumu kupiti 4 MB piva za povratnu vožnju vlakom. Dogodilo se nešto zanimljivo, bolje reći prvi put sam to primjetio. Prije sam uživao u vožnji vlakom, gušt mi je bio ako bi mi se u kupeu pridružile studentice, ili barem srednjoškolke, najčešće bismo i uspostavili ugodnu komunikaciju, već sam opisao curu za koju se tijekom vožnje uspostavilo da s vremena na vrijeme čita moj blog.
Sad se događa nešto suprotno, zazirem od mlađih cura u vlaku, ovaj put se pokazalo s punim pravom. Šest sedam ih je ušlo malo nakon mene u vlak, vlak je bio prilično popunjen još od Osijeka i dospjele su u moju blisku blizinu. Iako su pristojno izgledale (probušeni nos, lanci, gole guzice, odnosno niske hlače, marte ili starke), osjećaj me nažalost nije iznevjerio, teška seljačija.
Bacio sam se na ispijanje piva, dok su se one njihale u ritmu jebenih narodnjaka. Sva sreća, izašle su Karlovcu. Izlazeći jedna je rekla dovoljno glasno da sam je mogao čuti :»Jeste li primjetile kako nas je onaj kroner promatrao?!»


Post je objavljen 10.12.2006. u 16:19 sati.