Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iviupragu

Marketing

dobro jutro

Jučer sam radila do 2, ostala sam u klubu do 4. Dan je počeo super a onda...

Išla sam na Žižkov provjerit jedan dućan za Fiku (koji dolazi sutra ujutro i jako mu se veselim) i na povratku, opla, REVIZORI (kontrolori) u metrou. Pih, big deal, imam PRUKAZ (pokaz). I tako im se sva šarena i vesela s cvijećem u kosi (Johnny je uspio negdje nać tratinčice pa sam si ih popikala po glavi) nasmiješim, izvadim svoju žutu Foreign student iskaznicu s markicom, teta to pogleda i da će mi je vratit kad najednom "Slečno, vy tady mate 3. 12." OOPS... i počnem se ja isričavat da sam Chorvatka, da mi doma imamo potpuno drukčiji sistem (šatro) i da sam skroz zaboravila, i da evo sad ću se ja vratit gore to kupit, i bla, bla, i trep, trep okicama, i štajaznamšta al teta se neda. 500 kruna!! I ja platim, kaj mogu. I presjedam na Můstku i mislim si, ma idem si ja sad kupit tu glupu markicu. I stojim u redu oko 20 minuta, napokon dođem na red, velim teti da mi da markicu, ona mi uzme moju žutu Foreign student iskaznicu, nekaj proprčka s bar kodom i veli: Ali vi imate 26 godina, nemrete dobit studentsku SLEVU (popust). A morate si i izradit normalnu građansku iskaznicu. To vam je sve zajedno oko 500 kruna." I nabaci osmijeh. Pa sam ga i ja nabacila. I lijepo joj se zahvalila.

Došla sam na kolej, nabrzaka pojela, posudila fotić od Nike (da fotkam tu kaznu) i otišla na posel. Dobili smo novog Petra pa sam i njega pofotkala. I drugog Pepu (koji se malo zaljubiškao u mene) i klub i sve bum stavila na blog. Uglavnom, nakon tog groznog dana, sasvim solidno izgledam:



Tako se pije kava (koju mi je skuhao Johnny jer je napokon naučio kak se kuha turska) u našoj maloj kuhinjici na koleji...

Dobro jutro... :)))

Post je objavljen 09.12.2006. u 15:57 sati.