Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vanmorrison

Marketing

Još malo pa će Božić

Jučer sam bogme zaružila na poslu, al nije mi bilo žao. Baš sam se jučer dobro nasmijala nekim pričama koje kolaju firmom. Baš sam se nekako super osjećala, kao i naravno svaki petak, pa smo opet odlučili otići u kino. Nismo ni sami znali šta bi gledali, s obzirom da smo dobru polovicu već odgledali, pa smo se odlučili za "casino royale", i jedva smo dobili poštena sjedala. Morali smo čekati zadnjih 30 minuta jer tada otpadaju rezervacije koje nisu plaćene. Kupili smo si puno tacosa i puno coca cole, pa smo cijelo vrijeme mljackali! ;) Film je bio zaista dobar, i napeta mi je bila svaka sekunda. Potpuno osvježenje. Daniel je odličan, sjećam ga se još iz "ledane".

Već sam rekla da sam u isčekivanju filma "praznik", a vidla sam da je noćas bila i pretpremijera.
* * * * * * * * * * * * * *
Mislila sam da ću danas duže odspavati, ali opet sam se probudila u 8. A svako jutro me probudi moj mjehur koji me tjera na wc, a nakon toga nikako nemogu zaspati. A niš, malo sam si sobu pospremila, i sada isčekujem ovog svog da dođe s faksa, pa da idemo na njemački. Mislim da ćemo nakon njemačkog produžiti kod njega doma.
Danas moramo dati i zadnju ratu za beč i nemogu vjerovati da ću idući tjedan u ovo vrijeme već biti u beču. Juhuuu! Nesmijem zaboravit zeti fotić kako bi mogla ovjekovječiti svaki i najsitnjiji detalj! A i moram poslikati sve i svakoga s božićne zabave. Joj, mislim da kada dođem u beč, da se neću moći suzdržati od kupnje svakakvih pizdarija i ukrasa za bor. Baš sam uzbuđena.
Nisam još sigurna, ali mislim da ćemo ići busom na kraju.
MySpace

MySpace




Post je objavljen 09.12.2006. u 09:50 sati.