Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dismissed

Marketing

moj ex - brain like kex

Šalje on meni poruke (a inače je malo debilan, ma ajde reći ću to neokrutno: on je poseban), a ja ovaj rad: ________. I tako ja pizdim kad god se sjetim da sam tri mjeseca života izgubio nepovratno s debilčinom kad ono on meni pošalje poruku u kojoj osim što laže da sam kurva (da doista jesam - vi biste za to prvi znali) koja izgleda ko da ju je, citiram, 'pojebalo pola zagreba', a ja luuuuuuud i bijesan.
Odgovaram ja njemu:


"uuuu, sad malo izmisljamo stvari koje ne postoje. ja slao nekome poruke? mhm, da u tvojoj debilnoj glavi mozda. I tko to molim te za mene govori da sam kurva? jer kolko ja znam i kolko se ja sjecam - ti si taj koji se jebo i pokupio stidne usi, zato radije suti jer ja to ne pricam okolo. I da, kad sam se isao testirati bio sam u strahu kad sam se sjetio da si bio u vezi s deklariranom muskom prostitutkom i da si povuko i stidne usi.

I molim te, kako si se usudio komentirati moj stil debilni ribicki prsluku u kombinaciji s ogavnim camac tenisicama i hrpi zveckavih govana oko vrata, zlo mi je kad se sjetim da su me ljudi s tobom vidjali po gradu. I zlo mi je kad se sjetim kolko si me brukao histericno placuci u kicu. ajde ti odrasti i prestani plakati oko stvari koje ne mozes prihvatiti.

btw. ja uzivam u tome sto sam takav kakav jesam. I uvijek cu biti uspjesniji od tebe kakav god bio, a znas zasto? jer imam zdravu glavu i jebeno sam sposoban, sto se za tebe ne bi moglo reci. ajde odi s mamom na kavu i prestani se hvaliti necim sto ne postoji ili pricati stvari koje ti se pricinjavaju u glavi kad ti mozak ostane na suho.

I da jos nesto - ides mi na ignore, a kad te vidim (a daj boze da necu tako skoro) necu te pozdravit jer nisi vrijedan vremena

p.s. nisam s tobom htio uzivo prekinuti da mi ne radis scene po bircu i cmizdris.

aj bok"

Eto, no point really u ovom postu, samo da znate kako me debil iživcirao :)

Post je objavljen 09.12.2006. u 00:02 sati.