Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brm

Marketing

GRINDERICA U BIG ROCK MAMI, SUBOTA 9.12. 22H


MERCENARY COCKROACH -pula
Bend je osnovan 2004. Mrki gitara, Sebo bubnjevi, Dragan bas i Robi vokal. Na pocetku
je to bilo raznorazno sviruckanje koje se pretvorilo u grind core cudoviste pod menom MERCENARY COCKROACH.
Uskoro su pale i prve pjesme kad se pridruzio na drugoj gitari Ivo koji je upotpunio prazninu.Ulaskom u studio na brzinu je snimljeno 5 stvari za demo da ljudi poslušju o cemue tu radi.
Ova uigrana ekipa ili je svirala ili i dalje svira u nekolicini bendova: Extreme SV,Nulla Osta, Suffer, Homo Homini Lupus, Bolesno Grinje, Tutta Forza....

INFERNAL TENEBRA - rovinj
Ljeto 1999.je datum rodenja ovog benda.2001 izdaju prvi album Beneath the Twilight (2001). Sviraju posvuda United Forces Road Show 2002, Od Oluja Mrzitelja Festival, Metal Mania Open Air.... 2005. nakon kraceg prekida dolazi do ponovnog okupljanja,pojacani sa Paolom na basu,Igor i Darko na gitari te za bubnjevima Sandi inace vokal grind-core benda Extreme Screaming Vagina. U pripremi i novo izdanje; The Essence Of Chaos

DESINENCE MORTIFICATION -pula
Bend imenom nastao ranije, a radom aktivan od 1993. Inspiriran starim Napalm Death,Fear of God, Terrorizer, Assuck, Repulsion...., a i danas vjeran samim korijenima s iznimkom veceg umijeca sviranja i redovnim probama.Bend je snimio 4, a do sada izdao 3 demo nosaca zvuka. Prvi na kazeti za Black Haze Tapes, drugi na 7" zajedno sa spanjolskim grind core bendom Excreted Alive, a treci na kazeti zajedno sa pulskim crust/hc bendom S.M.C.Cetvrti demo jos izdavanje posto se izdavaci bas ne drze dogovora. Momentalno je u pripremi full length album, koji je u planu pocetkom 2007! 5 ludjaka koji drobe grind core kakav se rijetko vidja i ne propusta!


Brzi riffovi,brutalni vokali,ludjaci na bubnjevima..najbucniji koncert do sad ..a i mnogo brz ...ponesite cepice za usi :)



Post je objavljen 08.12.2006. u 22:29 sati.