Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/linkinparkfortminor

Marketing

Chaz

CHESTER (CHARLES) BENNINGTON (Chaz, Chazy Chaz...)

Image Hosted by ImageShack.us

On je vodeći vokal (frontmen) Linkin Parka. Rođen je 20. 03. 1976. godine u Phoenixu. Njegov je život zbilja dugačka i ponegdje jako tužna, a ponegdje lijepa priča. Počet ćemo od njegovog djetinjstva. Otac mu je bio policajac, a majka medicinska sestra. Ima starijeg brata. Njegovi roditelji su se rastali kada je imao 11 godina. I kao svako dijete, rastava mu je pala jako teško. Nije ju mogao prihvatiti i već do 14. godine je već bio na teškim drogama. Za to teško iskustvo kaže: "Ne znam jesam li pokušavao pobjeći od stvarnosti, jednostavno mi se sviđao taj osjećaj dok si drogiran. Ali, danas se osjećam kao grafitna olovka kojoj si sastrugao nekoliko slojeva."
Njegov otac, iako policajac, nikada nije imao kontrolu nad njim: "Moj otac je snažna ličnost, poludio bi kada bi vidio da plačem... tada me je nazivao djevojčicom, što me je strašno boljelo" kaže Chester.
No, droga nije bila njegov jedini problem. U djetinjstvu ga je zlostavljao najbolji prijatelj njegova oca. Kada mu je majka jednom došla u posjet, zgrozila se nad njegovim izgledom, jer je bio 17-godišnjak, a imao je samo 50 kg.
Chester je odlučio da mora preuzeti život u svoje ruke, pa se ozbiljno počeo baviti glazbom. (kao mali je učio svirati klavir, a ni gitara mu nije strani pojam...). Zasvirao je u bendu Grey Daze, a daljnju priču o njegovom dolasku u LP sam napisala u LP History....
Sa 20 godina vjenčao se sa svojom najboljom prijateljicom Samanthom (na Noć vještica) i s njom je osnovao obitelj.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ona mu je rodila sina Dravena (dali su mu ime po glavnom liku iz filma The Crow - Vrana) 19. 4. 2002. Na stranicu benda www.linkinpark.com dali su obavijest fanovima: "Chester and Samantha had their son on April 19th 2002. at 1pm. He's happy, healthy, and cute as can be. The baby and parenths are doing great. They thank you for being so interested and they love you, guy's. The whole family will be on the road during the next LP tour."

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Brak je trajao 10 godina i zbog još nerazjašnjenih razloga Chester i Samantha su se rastali. Nedugo nakon rastave sa Samanthom, Chester se oženio s Talindom Bentley i s njome osnovao još "malo" veću obitelj.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dobio je još dva sina. Jedan je Talindin, a drugi njihov zajednički, a pritom i najmlađi: Tyron Lee Bennington, tako da je Chester sada ispraksirani tatica....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I tako, Chaz po sebi voli šarkati, što dokazuju njegove mnogobrojne tetovaže. Ima ih....puno....mislim da 13-ak. Uglavnom za tetovaže kaže: "Tattoo's are permanent and a lifelong commitment, the same as marriage. I figure it I'm gonna make a lifelong commitment with a person then I need to respect their boundaries......" i završava sa: "Tattoo's exude pain and pleasure at the same time."

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Najdraža pjesma mu je Breaking The Habit, no za pjesme kaže: Pjesme su kao djeca, jedno volite više od drugih ali sve ih volite jednako."

Ima jedna zanimljiva zgoda koja se dogodila Chesteru. Pošto je bio jako kratkovidan, stalno se bojao da će skakajući po stageu pasti na nekoga, što se jednom i dogodilo. Kaže: "Svima je to bilo fora, no ne i meni. Razbio sam se k'o svinja"

Free Image Hosting at www.ImageShack.us slatko, zar ne?



Post je objavljen 08.12.2006. u 20:11 sati.