Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/linkinparkfortminor

Marketing

MiKe

MICHAEL KENJI SHINODA (Mike)

Image Hosted by ImageShack.us

On je sve živo kaj se može nać u bendu....Svira gitaru, klavijature, pjeva, piše tekstove zajedno sa Chesterom, smišlja melodije za pjesme itd. da ne nabrajam dalje. Mike je rođen 11. veljače u gradiću Agouri na jugu Kalifornije. Ondje je išao u srednju i upoznao Brada i Roba. Mikeov je otac japanac, koji se kao dječak tijekom drugog svjetskog rata doselio u SAD i proživio mučne godine u internatu za "djecu neprijatelja". Mike je totalni genij, fenomenalan je tekstopisac, MC i pijanist. Također vrlo dobro crta i slika. Diplomirao je dizajn na Sveučilištu u Pasadeni, ali ta diploma ne pokazuje ni djelić njegova pravog talenta. Evo primjera on je napravio omotnicu za album "Hybrid Theory", zatim za album Fort Minora: Rising Tied, i sve ostalo. Održao je i vlastitu izložbu svojih djela.

MANA:Strašno je kratkovidan i bez leća ne prepozna ni vlastitu mamu da mu stoji pred nosom no nosi leće tako da mnogi ni ne znaju da slabo vidi.->tako navode, malo bezobrazan izraz al kaj se može.
uglavnom, kaj se tiče Mikea, mislim da on zaslužuje nositi ime genija....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kao što znate, Mike je oženjen. Supruga se zove Anna Shinoda...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

evo njihove fotkice....

Uza LP, ostvario je svoj side projekt, hip hop grupu Fort Minor i sudeći po toj grupi, jako mu dobro ide. Osobno mi imaju super pjesme, a najbolja mi je Where'd you go.....kao i spot te pjesme....


Free Image Hosting at www.ImageShack.us






Post je objavljen 08.12.2006. u 19:35 sati.