Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hmnkgospic0607

Marketing

Puno futsala ovaj tjedan...

Igrači Brodosplita nastupaju na Futsal Cupu u Italiji. Protivnici su im prvak Europe i španjolske Boomerang, domaćin Arginzano, prvak Italije te prvak Češke Jistebnik.

Brodosplit je prvu utakmicu izgubio od talijanskog prvaka Arginzana sa rezultatom 5-3. Splićani su se dobro držali, a u prvom dijelu su 2 puta i vodili: 2-1, 3-2, ali je vjerojatno nedostajalo malo sreće za iznenađenje. Taj rezultat je svakako odličan, ne smije se podcijenit, dapače, za svaku je pohvalu, ali on nam i dovoljno govori o snazi klupskog nogometa u Hrvatskoj kojeg zbilja ne treba smatrat lošim.

Večeras Splićani igraju protiv prvaka Europe Boomeranga. Suludo je očekivati iznenađenje, ali očekujemo da će Splićani časno braniti hrvatske boje na ovom turniru.


Nekako istovremeno Orkan nastupa u pretkolu Recopa Cupu. Prvi protivnik Energoconstructia Craiova je lagano preskočen. Orkan je pobijedio uvjerljivo rezultatom 8-3

ČESTITKE NAŠIMA !!!


9.KOLO HMNL

Danas su na rasporedu tek tri utakmice prvenstva, Gospić igra sutra, a Brodosplit i Orkan su odgodili utakmice za par dana zbog obveza u Europi.



GOSPIĆ - GOŠK 1

Gospić je doživio i prvi poraz u prvenstvu. Još uvijek je prvi na ljestvici, ali ne sa značajnom prednošču. Gošk lagano pada nakon odličnog starta i trebao bi doživiti treći uzastopni poraz. To će se vjerojatno i dogoditi ako Gospić uđe u utakmicu bez podcijenjivanja.

USPINJAČA - SOKOLI 1

Ovdje je pobjeda Uspinjače neupitna. Mislim da bi ovdje trebalo tražiti jednu od većih pobjeda ove sezone u prvenstvu.

INERO - CROATIA 1

Inero je pobijedio na teškom gostovanju u Dubrovniku, a Croatia je trenutno lošija od Gošk-a. Uostalom Inero je visoko plasiran, a da bi zadržao tu poziciju mora pobjeđivati u ovakvim utakmicama na domaćem terenu.


KIJEVO - TORCIDA 2

Torcida bi po mome sudu trebala uhvatit puni plijen u Knin. Kijevo ove godine nema prepoznatljivu igu kao prošle godine i po svemu sudeći preostaje im borba za opstanak dok Torcidi nakon kiksa protiv Petrinjčice bodovi iznimno trebaju

MEJAŠI - ORKAN 1

Mejaši bi trebali pobijedit Orkana. Orkan je igrao u Europi, a i gostuju na uvijek neugodnom terenu, vjerojatno pred punom dvoranom. To bi trebala bit odlična utakmica u kojoj bi bodovi ipak trebali ostati u Splitu.

PETRINČICA - BRODOSPLIT X2

Petrinjčica je kod kuće sposobna svakog iznenaditi, pa tako i našeg prvaka Brodosplita koji će u Petrinju doć pod dojmom Futsal Cupa, ali i sa vjerojatnim umorom. To bi Petrinjčica vrlo lako mogla i iskoristiti te uzeti barem jedan bod. Uostalom, Petrinjčica je ove godine očito odlučila ići u play off i sasvim je sigurno da će na svakoj utakmici, osobito domaćoj davat i više od maksimuma.



POZDRAV !!!





Post je objavljen 08.12.2006. u 15:06 sati.