Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

Puk sa bozanstvenim darom.

Citao sam jucer clanak na vecenjaku online i naslov/tema je
"Zašto Britanci toliko vole Gorana Ivaniševića?".Clanak govori kako i dan danas luduju za njim. Goran igra turnire za matore umirovljene tenisace ovog tjedna tamo i komentira u clanku: “Ponekad pomislim 'Isuse, zašto me i dalje vole ovoliko? Trebao bi biti državni neprijatelj broj 1.' Mnogi zaboravljaju da sam u svojoj pobjedničkoj godini pobjedio Grega Rusedskog nekoliko mečeva prije finala. Tada sam pobijedio njihovog favorita, pravog Engleza, u godini kada se vjerovalo da će osvojiti Wimbledon. Došla je kiša i uništio sam im njihovo ljeto. Trebalo bi me mrziti, nikada me više pustiti u državu. Sjećam se kada sam kasnije gledao TV, mislio sam si da sam uzrokovao nacionalnu katastrofu. Uvijek sam vjerovao da me gledaju kao nekog ludog dečka iz Hrvatske koji razbija rekete, gubi bogatstvo plaćajući kazne, i kao onog koji je izgubio tri predhodna finala. Sada se čini da me vole. Što se mene tiče, lijepo je to ali što Tim Henman misli o svemu?”, izjavio je Ivanišević za engleske medije.

No sto je najzanimljivije i mislio sam ovo moram s vama podijeliti je komentar na clanak sto je jedan frajer ostavio. Kako se to ne moze prepricati stavljam ga u cijelosti. Ja sam umro od smijeha...

kulturnjak 05.12.2006 10:54 Odgovor
Zato sto cjene prave Hrvate !
Goranov ratnicki mentalitet je u svim svrhama ne samo uzoran vec primjer za ponasanje svakog pravog Hrvata ! To i mnogo vise u Hrvata su ti englezi prepoznal i zato nas gotovo obozavaju kao puk ! Rprical sam za englezom koji je dosel ko gost u Cakovec i stekel sam dojam da smo mi Hrvati jedini puk sa bozanstvenim darom ma bilo u kojem pogledu, kao na primjer iprirodna inteligencija, tjelesni izgled, duhovitost i nadarenost ! U najlijepsim bojama mi je opisal koliko nam ti englezi zavide na nasoj prirodnoj lijepoti i zdravom mentalitetu, kako je tvrdil da tak nikud nije sretnel, pa cak ni u Londonu ! Osim toga je istaknul kak je cul od neog frenda kak je uzas u balkansim drzavama! Na to sam mu odgovoril da je tu kod nas u Hrvatskoj, znaci katolickoj srednjoeuropskoj drzavi mnogo bolje i da mi sa tim nizim pukom s istoka niti povijesno, kulturno ni mentalitetski nemamo nikaj, jer mi imamo hrvatsku crkvu,jezik i u ostalom smo tak i tak bolji u svemu ! E tak su ti englezi to shvatil sve i zato nas na poseban nacin vole i simpatiziraju kao i nasa braca nijemci koji su nam inace naj bliskiji narod, jer su oni proizisli od gota, ciji su predci naravno, (a sto drugo ?) bili Hrvati ! Pravi Hrvat znaci biti dobar katolik, lijep, zgodan , duhovit , pametan! ni jedan puk nije toliko vezan uz papu kao hrvatski ! Zato nam i svi i zavide lijepu nasu !


Comedy central huh?
Danas gibam sa posla u 2pm jel se ide na jucer spomenuti QM.
Pozdrav, B



Post je objavljen 07.12.2006. u 22:10 sati.