Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tihy15

Marketing

Novi tjedan

Ola ljudi! Kaj ima? Pri meni ništ posebnog. Sad nemam puno vremena za pisanje posta jer idem na instrukcije iz matke.yes I tak sam vam ja već četvrti dan redar s Martinom T. Prvi dan je ona skoro pozabila dok ju ja pod matematikom nisam podsjetila. A jučer mi je bil tak-tak dan. Da počnem od nultog sata. Išla sam na TZK, al nisam mogla vježbati.... Onda smo se pitali di je ova? Onda smo skužili da nemamo tjelesni pa smo se spominali i ponavljali povijest. Pa sam ja došla na ideju da idem glet bivše učitelje pošto mi je bivša škola bila prek puta. I tak dojdem ja nutra, i idem do učiteljice iz likovnog. Prvo me nije prepoznala, a onda smo se počele spominati. Onda je došla i moja bivša raska(iz matematike, btw) i onda sam se s njom spominala i rekla da mi sve ide dobro sam kaj mi matka šteka. "Pa kad ti ne vježbaš." mi je rekla. A ja sam rekla da ja svaki dan vježbam(kaj je istina) al da neke stvari ne kužim jer profesorica brzo objasni i da na testu zblokiram i zabrljam na najvećim glupostima. Onda je ona otišla i došla je učiteljica iz povijesti. Pa sam joj pričala kak pišemo povijest i još sam joj pokazala, a ona mi je rekla: "Ma znam ja da buš ti to jako dobro napisala." I tak. Da, na geografiji smo novo delali, povijest smo pisali - i mislim da bum dobila 4 i 4, ak ne i manje, hehe, e fiziku me pitala....thumbup I to ne tak teško gradivo, sam kaj sam se kod jednog zabunila i lepo sam mogla dobit tri, a dva sam dobila. Al dobro, ipak sam ispravila jedinicu. To je najbitnije. Iz likovnog sam dobila 4 i 4.

Samo moram nešto naglasiti: MOŽDA NISAM REKLA DA SU VEĆINA DEČKI IZ MOG BIVŠEG RAZREDA BILI PRAVI IDIOTI, A JESU VJERUJTE MI, AL OVI IZ SADAŠNJEG ZNAJU BITI PUNO VEĆI IDIOTI. NE PITAJTE ME ZAKAJ, SAM VELIM.

Puno pusa Mateji, Matejucerek, Martini O. i T., Petri, Ani, Anji, Nives, Katarini, Kiki, Ani, Tamari i Nevenu kojeg sam jučer srela.

p.s.. TREE HILL MI POČNE U PONEDJELJAK U 16.45 I IMA REPRIZA U POL DVANAJST. Yeees! I da počela sam pjevati božićne pjesme i nemrem prestati.

Post je objavljen 07.12.2006. u 09:13 sati.