Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/foreverbeyonce

Marketing

Beyonce će zaraditi milijune

Beyonce se pomučila kako bi skinula više od 9 kg za ulogu Deene u Dreamgirls,ali sve joj se isplatilo.Dvadesetpetogodišnja pop zvijezda je na dobrom putu da zaradi više novca od ijedne crnkinje u Hollywoodu.Kritičari očekuju da će mjuzikl,fikcionalna priča dijelom bazirana na povijesti grupe The Supremes i Diane Ross,zaraditi niz nominacija za Oscara nakon što se bude počeo prikazivati u SAD-u ovaj mjesec.
Očekuje se da će Beyonce zaraditi 12.5 milijuna dolara,što je dvaput više od iznosa koji je zaradila za ulogu tajne agentice u Austinu Powersu.Zahvaljujući poslovnom iskustvu oca,bivšeg prodavača Xeroxa,iznos bi trebao narasti na 24 milijuna dolara sa prodajom Dreamgirls soundtracka.
Prodaja albuma je prošle godine pala za 5 posto,no prodaja soundtrackova je porasla za 16 posto i time postala važna za filmsku industriju.
Beyoncein udio u zaradi od prodaje soundtracka će iznositi 17 %,što je neobično visoko,s obzirom na to da nije napisala nijednu od pjesama koje će se naći na njemu.Beyoncein otac,koji stoji iza cijele strategije,je također izjavio kako je čitavo vrijeme bio svjestan "razlike plaća između crnih i bijelih glumaca" u "takozvanom liberalnom Hollywoodu".

NBC Show
Beyonce je nastupila na NBC-ijevom Showu u Rockfeller Centru u New Yorku,4.prosinca 2006.
Izvela je pjesme Listen i Irreplacable.Kliknite ovdje kako bi pogledali snimke nastupa uključujući i Beyoncein intervju sa domaćinom Mattom Lauerom.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 06.12.2006. u 21:50 sati.