Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasista

Marketing

Dnevnik bauštelca u Zagrebu

Image Hosted by ImageShack.us

Bi san na lignje ima misec i po i zvoni mobitel, ka ideš radit u Zagreb. Mislin se asti Gospu ća ću gori, kad mi je ode more, sunce i Dalmacija i sarce i karv spliska i dalmatinska. Greš za par dana spremaj stvari.
I zoven ja svoju dragu da mi pomogne spremit bagaj za poć u metropolu. Vriću bičav, i mudantina, jaketu i ogromne postole, šaku love u takujin i adio Splite grade.

U Lici već lagano hladno i zrak je čistiji i čovik baš nekako uživa u tom djeliću Like. Čitaj (stajalište Janjča na autocesti.

I tak se dopeljamo u Zagreb kuiš, rotor Lučko projdemo i eto nas u Novom Zagrebu. Kaj da ti velim.
Puno zgrada sa svake strane, ceste zakrčene. Al ono, totalka.
Neki frajer je spotrl novi auto, zabil se u tipa ispred na semaforu. Buraz magla se tak spustila, nikaj ne vidiš. Taman gablec kad sam...
...došo na bauštelu. Kažu ako si doručkovo idi uzmi čizme i šljem pa idemo pop't pivu. Reko, jebote piva.
Ja sam došo radit, ne se zajebavat. Ma ohani stari tek si stigo. Ajd malo tamo, malo vamo i prošo dan.

Nemreš otići doma spat a da ne otijdeš vani v Zagrebu.Kaj sam sve čul za zagrebačke provode, mislim se jebenica kuiš ono.
Sim tam, spil sam par komada, odvalio totalka na purgersku briju i tak sam se zbrčkal da sam sutra bil u kurcu ko Athletic Bilbao.

Poša san leć i sniva svoju dragu di plutamo na štramcu i guštamo na suncu. I čujen ja trubi trajekat i trubi...
ja se mislin ća je ovo, a ono trubi mobitel, diži se jebi prajca, moraš poć šolde zarađivat. Moran dragoj dat zeru pinez da gušta. A ja cu vazest kaić i donit ga odi i porinit u Jarun, valjda jema koja palamida i salpa za uvatit za na gradele. Ako jema ko za uvatit cimu neka se javi!

Bok, grem si zeti Marone!

Post je objavljen 06.12.2006. u 20:25 sati.