Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubimirovaaa

Marketing

Krampus-Legendoooooooooo

He, he, he, he, uspijela sam "popravit" blog, promijenila sam dizajn koji mi se sviđa i baš je kjut.smijehsmijeh

Danas je Sveti Nikola, iako mislim da je on, kao i Djed Mraz, pedofil, pa mi je draži Krampus, jer ne voli derišta i nekako je baš fora.
Krampus mi je donesao crne tajice koje mi baš super pašu na crvene niske starke, jer ne želim kao i svaka druga cura u gradu imat one isfurane i iskomercijalizirane balerinke, nemam ništa protiv onih koji ih nose, ali jednostavno, ne. Dobro, ajde i tajice imaju svi ali ja ih iskombiniram tako da sam drukčija od drugih i baš sam fora (narcisoidnost), dobila sam pola kile čokolade od keksa i mislim da bi je mogla pojest kad završim pisat post, i veliku crvenu zvijezdu (živio drug Tito) od nekog tvrđeg materijala pa će bit super za na jaknu ili bi mogla napravit kopču za kosu, hmmmmmmmmm, moram još razmislit.
Sutra je Paničarki rođendan pa sam joj kupila neki mali set za šminkanje i dat ću joj prženi Live at Slane jer za original nemam para, i čokoladu. To će joj bit dobro.

Išla bi opet na Pepperse, jedva čekam da budu opet negdje u blizini, ali druge godine, jer ću opet morat skupljat pare i žicat, baš mi fale.

Idem jest čokoladu, i čitat Cosmo i slušat Mothers Milk, a onda na cugu s Paničarkom,mogla bi kupit cigare, da.

Pozdraffff..........



Post je objavljen 06.12.2006. u 19:42 sati.