Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kikicarodjkica

Marketing

Sv.Nikola!!!!!

Ah, eto i ja kao i sva druga dječica (koliko god godina imala uvijek ću biti tatino i mamino djete kiss ) volim sv. Nikolu! Ali eto, već nekoliko godinica me uspješno zaobilazi!!! Vjerovatno zato što nemože ništa staviti u špicoku nut a možda zato što neusjajim dobro tu istu špicojkuheadbang !!
Uvijek me ovakvi dani vrate u to prekrasno djetinjstvo!!! Ni brige ni pameti!
Pokušavala sam se sijetiti najdražeg poklona koji sam dobila kao klinka ali nema od tog ništanamcor, postala sam fakat prestara i presenilnazaliven! Jedino čega sam se sijetila je bila barbika i to teške 1991, za vrijeme rata, kada sam vjerovala da neću dobiti ništa! Ma, to mi je sigurno bio najdraži poklon! Sjećam se da sam godinu dana prije za rodjendan željela "pravu" barbiku, to je ona što može savijati ruke i noge za one koji nisu upućeni, ali te 91 me je tako obradovala ta obična barbika!
Uh, ta sijećanjarolleyes!
Jutros sam sjedila i razmišljala kako ništa nisam dobila ali onda mi je tata skuhao kavu! Jaoooooooo kako volim njegovu kavuparty party partypartyparty!!! To valjda ima veze sa onim kako dečki vole maminu kuhinju pa sam se ja valjda isto tako vezala za tatinu jutarnju kavicu!!! baš sam se obradovala toj kavici!!!
i tako u razmišljanju shvatim da je s obzirom na broj mojih godinica krajnje vrijeme da ja počnem nekome nešto poklanjati!!! Pa zato ja svima vama koji niste jutros ništa našli u svojoj ČIZMICI a prevedeno na Hrvatski MACI OD SIRA poklanjam ovoga prekrasnog, umiljetog, veselog i živahnog psića!!!





Pusa svima vama od mene!!!

PS. Sto se tiče psića--- jede sve, nije izbirljiv!!!


Post je objavljen 06.12.2006. u 09:22 sati.