Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sharron

Marketing

Samo daj!

Frend mi je spržio neka 2 cd-a i sad preslušavam prvi. Ima svega, a sad je na redu Kylie Minogue i BETTER THAN THE DEVIL YOU KNOW, staaraaaa stvar ali podiže raspoloženje. Zna moja srećica što meni paše cool
Malo sam luda od posla, ne toliko od gužve nego od "pravila" koja , naravno, za svakog su drugačija. Jer ja sam pripravnik pa ja mogu i moram sve, pa tako i raditi 3 subote za redom što nitko dugi ne smije jer je to ipak malo too much. Ali za mene nije, ja ću pojest sva govna. Zanima me samo u kojem obliku će mi se sve to
isplatiti. Sve ima svoju cijenu, da, da.... Ovaj tjedan sam trebala 2 dana biti popodne ( i veselila sam se tome jer ću moći bar malo duže odspavati), no obadva dana radim ujutro, što znaći brdo prekovremenih i to samo ovaj tjedan. Ionako ih već imam dosta. I tak.....al' nema veze, mogu JA to. Ja nisam papak. I'm only human ( koji može puuuno istrpit).
Evo Scissor Sisters- DON'T FEEL LIKE DANCING! Juhuuuuuuu!!! Već klimam glavom u ritmu. Ostali dio tijela nije sposoban za gibanje.
Odbrojavam dane do subote i tuluma , pčelica slavi rođendan i spremamo joj taj tulum i nadam se da će biti dobro. Ma bit će, nikad nama nije loše.
Ne treba mi ništa do moji ludih curka, pravih prijatelja, muzike i odmora. I moje žute dekice i lijepih snova.
A komadima koji su mi u zadnje vrijeme ušli u život pa se nisu iskazali ( a sad se odjednom javljaju poručicama) mogu reći samo jedno: PROŠ'O VOZ!!
And don't call me DRAGA! (wtf) bang

Post je objavljen 05.12.2006. u 22:31 sati.