Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2optimistice

Marketing

THE WORLD IS CRAZY?? NO.... I AM!! :(



U POTPUNOSTI VAS RAZUMIJEM AKO VAM SE NEDA ČITAT OVAJ ( MA I NIJE JAKO DUG ) POST...


KAKO SAM JA JEBENO BLESAVA OSOBA!!! lud Sad sam baš došla doma s instrukcija i MORAM se pohvalit sa svojom inteligencijom... smijeh krenem ja fino na vežicu ( tamo su..) i taman ja dođem sa šesticom do grada i zaključim kako ću se do vežice upišat puknucu ( a ne želimo ponovit iskustvo se bele nedeje ) i tako ja izađem van iz busa u gradu (ne, nisam mogla ić pišat na instrukcijama...ma budala-nije bitno), odem lijepo u hemigway (da,da) i zakasnim pol sata na instrukcije jer je sljedeća šestica došla za nekih 27 min... A DAAAA....

Mh..mene u zadnje vrijeme tako sve počelo živcirat...e da ispričavam se svima na svojim (mogućim :) ispadima...nije namjerno...drži me onaj pms koji trajeeeee i traje ovih PAR godina...

-SVAKI dan ja se posvađam sa starom i tome sam, naravno, ja kriva.
npr. STARA: Andrea, šta ćemo danas za ručak?? njami
JA: A daj me to prestani pitat svaaakii dan!! burninmad
STARA: A kako ću prestat kad ti ništa ne jedeš što ja skuham??
JA: Pa ša da ti kažem..budi maštovita ( uz provocirajući ton ) il mi daj pare pa ću svaki dan jest u gradu..hehe
STARA: Jel ti znaš uopće šta ti meni radiš..pa završit ću na psihijatriji a onda ćeš završit u domu pa ćeš vidjet kolko ćeš para imat i dal ćeš birat prehranu..
JA: A mama jel ti znaš šta ti MENI radiš?
STARA(uzimajući kuhaču): Marš u sobu...
JA I STARA ZAJEDNO: ..i ni ne pitaj me za van večeras!!
JA: lol...pa ko da te ikad pitam..

-Kad dođem u školu i ono ne obučem se SVA u crno,NPR. stavim jebenu ogrlicu ( i to crnu ), rajf na glavu (kričavo zeleni) i najveće fenserke u razredu mi kažu: Jooo-ooj, Andreica, pa ti si u duši prava šminkericaaa...( ok, zar zbog rajfa??)
Pfffffff......

-Uđem ja neki dan u bus, naravno, kao i svaki dan poslije škole odem na stanicu na mrtvi da lijepo sjednem i sad dođe bus do Meka i tamo na stanici uđe neka baba od 700 kila s dvaest vrećica, nasere mi se iznad glave i počne njurgat u smislu: joj u što se svijet pretvorio, ja jadna stara s torbama i još s mojom reumom moram stajat a ovi mladi sjede i neće se ustati bla bla bla...i onda je ja pogledam, nasmiješim se najslađe što sam uspjela, stavim slušalice i nabijem mp3...Pa ono ako nemože stajat nek sjedi doma...SVI ZNAMO U ČEMU PRIČAM JELDA???!

-Dođe kod mene doma sestrična (36.god-po godinama bi čovjek reko da će se malo normalnije odnosit prema mojoj robi,obući i ostalom...al NEEEEE )...dođe mi u VLASTITU sobu i počne UOČAVAT detalje:

-Andrea, kako možeš nosit to čudo na glavi....fuuuuj...i pričat da s tim izgledam ko malo čudovište s ulice...nj nj nj... i pritom misli na običan raps!!!

-A vidi si tenisice, a šta nebiš ko svi normalno kupila neke "štosne" (lol) čizmice?? a ne te razderane starke...pa šta ti nije hladno na noge... Zar ti na pamet ne pada jedno SASVIM LOGIČNO rješenje??? PA KUPI MI NOVE STARKE!!!

-A u školi...eh...em što zaključavaju učionice pa moramo bit na hodniku, em uz to nesmijemo sjest na pod il na stepke jer ćemo dobit opomenu, ukor il ša ja znam...PA DI TO IMA???!!?? I sad ko neki panjevi stojimo tamo...pa kako da zadaću prepišemo??!!!

-I onda opet stara...dođem ja sinoć izvana ( i dalje nemaš di izać u cijeloj ri) i nađem na kompu staru kako igra Super Maria u MOJOJ sobi, za MOJIM stolom!!! Pa to radi samo moja stara!!! headbang

-I sad baš pijem sok i živcira me što su mi sve čaše neak pre male pa si moram stalno dolijevat...il ja prebrzo pijem...

-I kad jedem kroasan od čokolade u krevetu pa mi cjela čokolada padne na mene, pidžamu i okolne predmete...



ANDREA ( NARAVNO...)

Post je objavljen 05.12.2006. u 11:17 sati.