Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hatepogodak

Marketing

Cross posting mirovna inicijativa - soft verzija +

Kako sam preko vikenda upoznat sa problemima vezanima za migraciju cjelokupnog dizajna po različitim servisima imam i soft verziju mirovne inicijative.

Ukoliko bi Vam cross posting predstavljao probleme zbog grafike ili nedostatka vremena molim Vas da pronađete barem jednog bosanskog, crnogorskog ili srpskog blogera koji vrijedi da bude predstavljen i hrvatskoj javnosti molim da napišete post o njemu sa linkom na njegove stranice.

Listu svih blog servisa u regiji kao i kolaborativnih blogova naći ćete u slijedećem postu.

Ja sam svoj blog odlučio pretvoriti u mjesto gdje ćete uvijek moći naći blogerske talente regije. U isto vrijeme na cross blogu

http://hatepogodak.blogger.ba

moći ćete naći blog koji će po uzoru na rubriku u Metro-u predstavljati najveće zvijezde hrvatske bloggerske scene. Kao prvog cross postera čast mi je predstaviti Vam...ta...ta... fino rimovano

http://zekozna.blogger.ba

koji je na svom cross post blogu počeo objavljivati svojevrsni "best of" bloga Zeko Zna na Blog.hr servisu. Kako svi koji pišu dovoljno dugo znaju kako je teško održavati razinu kvalitete nadam se da će i vama koji redovito prate Zeku biti drago ponovno vidjeti neke njegove sjajne postove.

Ukoliko već idete na njegov Blogger.ba cross blog posjetite i neke od legendi bosanskog bloga i uvjerite se da bosanski humor još uvijek nije nadmašen na ovim prostorima.

Post je objavljen 05.12.2006. u 01:03 sati.