Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thewalkthrough

Marketing

LEGO Star Wars II

Igru započinjemo u kantini Mos Eisley u kojoj se nudi sva sila sadržaja, a prava akcija počinje ulaskom u prvo poglavlje četvrte epizode. Nakon uvodne scene, početnicima će biti objašnjene osnove poput kretanja, korištenja predmeta i mijenjanja likova, a kada taj dio završi otključavaju se peta i šesta epizoda, tako da nije potrebno igrati sve po redu da biste vidjeli što nas kasnije čeka.
U svakoj misiji vodimo najmanje dva lika, a putem taj broj može narasti i do šest. Svaka skupina ima svoju specijalnost, pa će npr. vitezovi Jedi koristiti sablju i specijalne moći u borbi i za micanje predmeta, likovi s puškama imaju uže kojim se na za to predviđenim mjestima mogu prebaciti na udaljene lokacije ili popeti kat više, dok se droidi nužni za otključavanje vrata. Pokraj svakog prolaza je označeno tko ga može otvoriti, a neki postaju dostupni tek ponovljenim prelaženjem istog nivoa.
Smrt u ovoj igri ne predstavlja prepreku, niti postoje ograničenja tipa određenog broj "života" jer se nakon smrti lik ponovo pojavljuje uz kaznu oduzimanja manje cifre od zarađenih bodova.
Osim vođenja samih likova, u igri su i vozila, pa u pojedinim dijelovima sjedamo u X-wing da bismo uništili Zvijezdu smrti ili primjerice snježnu letjelicu, kako bismo usporili napad na Hoth.thumbup






Post je objavljen 04.12.2006. u 19:02 sati.