Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Izašao sam ja, al i novi broj časopisa "RE"

Jučer smo išli na tulum u prirodu. Zaglavili smo u strašnoj magli, naravno nije moglo bez crnog humora. Priča prijatelj kako se vozio kroz Liku, isto tako magla, stao, mora pišati. Ide prema šumi par koraka, oči mu se lagano privikavaju, olakšava se i primjeti tablu «pazi mine». Obavio je i veliku nuždu nakon toga.
Dobio sam od jednog od urednika zadnji broj časopisa «RE», jedna od tema je i blogerska poezija. Priča da je bio na predstavljanju u Puli, nije mu se svidio tip što je tamo čitao. Naravno nije bilo ni jedne žene mada one u časopisu dominiraju, odabir koji je napravila zmajevna dosta dobar, ali odabir pjesama npr. plavog goluba nije baš naročit. Tako sam društvo morao uvjeravati da ona izuzetno piše i ima puno boljih stvari.
Zastupljeni su satie, echoe, carica vrta, plavi golub, huryet i medusa od mojih favorita, koe i carica, meni prijatna iznenađenja, te zmajevna,focus, korvin, misericordia i porto. Baš mi jako fale berlinerica, malo manje seven te uimerime i j-zlo s blogera, kao i neki koji zadnje vrijeme jako rijetko pišu.
Sve u svemu, nije loše.


Post je objavljen 04.12.2006. u 16:19 sati.