Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mistressninella

Marketing

Collared by Miss N. - The Beginning

COLLARED BY MISS N. – THE BEGINNING

- ON -


Bilo je jutro. Sunčano i divno, zrak je mirisao na more i par svježe obojenih barki. Probudio se i krenuo napraviti kavu. Dok je išao prema kuhinji, zadovoljno je gledao po stanu diveći se sam sebi kako je momački stan pretvorio u elegantni dom. Stigao je u kuhinju i rutinski stavio šalicu vode u mikrovalnu, i taman dok je išao do frižidera po mlijeko, čuo se reski zvuk da je voda za kavu spremna. U jednoj ruci držeći mlijeko, drugom je otvorio mikrovalnu i uhvatio šalicu. „Uh, jebote, idiote. Pa to je vruće!“ – reče on sam sebi. Nekako je odnio šalicu na balkon, donio mobitel i sjeo za stol u namjeri da popije kavu i uživa u jutru.

Bip! Bip! Bip!

I opet, nije prošlo 2 minute...

Bip! Bip! Bip!

Namršti se, pogleda prvo na sat, pa u mobitel i misli si da tko može biti tako rano ujutro. Nevoljko je uzeo mobitel i pročitao poruke.

To je bila ona... Ona!

„Valjda si već budan. Ne volim spavalice“ – pisalo je u prvoj poruci. Pogleda na sat još jednom i vidjevši da još nije niti 8, zadovoljno se nasmije.

„Dolazim u 21.00h“. On je gledao u mobitel dugo, dugo i u tom trenutku ga preplavio osjećaj blaženstva i strahopoštovanja prema Njoj.

Dugo je ostao sjediti na balkonu, razmišljao je o onome što ga čeka.

„Hoću li joj se svidjeti?“

„Da ju preklinjem da ostane ako odluči da je nisam dostojan?“

Milijuni pitanja su mu prolazila kroz glavu, nije više ni mogao pratiti protok misli. Pogledavši na sat, ustao se i krenuo se presvući, pa u shopping. Razmišljao je kako će se postaviti prema njoj kad se pojavi na njegovim vratima, hoće li odmah pasti ničice ili da zadrži ono malo samopoštovanja?

Nije funkcionirao nikako, sve je radio rutinski, automatski, bez imalo osjećaja. Vozio se gradom i tek kad je došao na drugu stranu shvatio je da nema pojma što tu radi. Pogleda oko sebe i reče glasno „Ti idiote! Jebeni glupi idiote! I Ona da ostane s tobom? Pa šta će joj idiot bez mozga??“ Bio je bijesan na sebe. Stao je sa strane, izašao iz auta i zapalio cigaretu. Povukao je 2 dima, duga i sa užitkom, no onda se sjetio kako je Ona rekla da mrzi taj smrad. Bacio ju je na pod i zgazio. Nije mogao vjerovati.

„Bože, ni ne poznajem je, a obožavam je. Lud sam.“

Rezignirano je sjeo u auto i krenuo prema nekom trgovačkom centru na rubu grada. Vozio se i vozio, kad opet...

Bip! Bip! Bip!

U panici je počeo tražiti mobitel, no nije znao gdje je. Lijevom rukom držeći volan, desnom je tražio po džepovima, u hlačama, po autu... a nema ga nigdje. Nasmije se i gurne ruku među noge. „A tu si! Nije tebi loše.“ – kaže on mobitelu. Uzme ga u ruku i pročita poruku.

Ona je... baš Ona.

„Promjena plana. U 19h sam kod tebe.“

Nije znao da li da se smije, da požuri... nije znao ništa. Opet onaj osjećaj potpune konfuzije u glavi. Nagazio je na gas i požurio. Vozio je kao luđak, slalom po cestama i stigao. Parkirao se i krenuo u potragu za nekim stvarčicama koje će mu večeras, a i ujutro trebati.




- ONA –



Probudila se i lijeno protegla u krevetu. Uzela je mobitel u ruku i poslala poruku jednoj zanimljivoj personi s kojom je stupila u kontakt pred neko vrijeme. Večeras bi trebala odlučiti želi li ostvariti s njim toliko željenu vezu. Nekako joj je ulijevao povjerenje, osjećala je da mu je nekako sklona, bez obzira na neke greškice u komunikaciji koje je napravio tijekom vremena. Nasmijala se i ustala skuhati si kavu. Pristavila je vodu i poslala još jednu poruku.

„Ma da mi ga je sada vidjeti..“ – reče ona potiho, još uvijek pospana. Nasmije se opet, i zakuha kavu i uzme šalicu; otpije mali, mali gutljaj i zaputi se prema balkonu. Vidjela je novine današnjeg datuma i pomisli „Luđak. Gdje je otišao tako rano?“ Slegnuvši ramenima, podigne noge i stavi ih na stolicu. Promatrala se i svidjelo joj se ono što vidi. Duge noge, čvrste i pravilne, koža nježna kao svila – prešla je prstima preko nje, samo da sama sebi dokaže kako je u pravu. Uživala je u dodiru kože, pogotovo svoje. Mazila se i pazila kad god je to mogla, a koža joj je to vraćala nevjerojatnom glatkoćom i podatnošću.

Uzme šalicu u obje ruke, i otpije gutljaj zamišljeno gledajući u daljinu.

„Što ako mi se ne svidi?“

„Što ako je građen poput slona, okrugao i nespretan?“

„Ma svejedno. Šta bude, bit će. Ljudi smo. Lijepo ću mu reći zbogom i to je sve. Nadam se samo da će biti dovoljno normalan da me ne jebe sa glupim pitanjima. Ako mi se uhvati za nogu, šutnut ću ga.“ – potiho je govorila, uživajući u baršunastom tonu svoga glasa. Nije bila egocentrična, ni najmanje; već naprotiv, bila je dobro svjesna sebe i svog izgleda.

Uzela je novine i čitala.

Drrrrriiinnnn!!!

„Počelo je. Već!“ – reče i krene po telefon.

„Ja sam...bla,bla... neću doći jer ...bla,bla... idem sa ... bla,bla...“ – govorio je glas sa druge strane telefona.

„Ma dobro, idi. Nije to ništa novo.“ – odgovorila je.

Osmjehnula se i uzela mobitel. Javila da dolazi ranije, bez pitanja, bez ičega. Jedna jednostavna rečenica i sve je bilo gotovo.

„Sigurno mu je u glavi upitnik. Sigurno je u panici.“ – mislila je...

Popivši kavu i pročitavši novine, krenula je prema garderobi. U hodu je skinula ogrtač, bacila ga u neki kut i gola krenula pogledati što će ponijeti sa sobom večeras.

„Da li je ovo vulgarno?“ – mislila je, držeći u rukama prekrasni komplet crno crvenog donjeg rublja.

„Koji idiot bi ovo kupio?“ – pitala je samu sebe. Nasmijala se sjetivši se sebe kako si je to sama izabrala i kupila u nekoj od svojih depresivnih faza.

Izvukla je sve što je imala i kronično nezadovoljna svime viđenim, vratila se u krevet. Razmišljala je o onome što zapravo želi.

„Samo da nije neki vulgarni idiot“ – to je sklopljenih očiju ponovila par puta.

„Želim da me gleda sa užitkom, da mi se preda potpuno, želim da mi da svoju dušu.“ Nasmijala se i reče glasno „Vampirušo!“

Otvori oči i spusti pogled na svoje tijelo. Dok je tako ležala, nogama nije vidjela kraj i to ju je posebno uzbuđivalo. Prelazila je prstima preko svoje obožavane kože i osjećala vrelinu među nogama.

Naježila se.

Razmakne noge i položi dlan na svoju vrelu pičkicu.

Opet se naježila.

Drugom rukom prelazila je preko bedara, trbuha i grudi.

„Aaaahh!“ – ote joj se iz poluotvorenih usta.

Podigne dlan sa pičkice i prinese ga usnama. Lizne ga dugo i željno, i opet spusti gdje je bio. Vrelina pičkice je bila nevjerojatna. Dlanom je pritisnula klitoris i polako, ali strasno ga je trljala. Osjećala je užitak u svakoj stanici svoga tijela; uživala je, baš je uživala! Opet podigne ruku i poliže ovaj put prste. Raširila je noge još više i spustila ruku. Drugom rukom je priskala klitoris, a oblizane prste je polako gurala u unutrašnjost svoje vrele, željne pičkice. Gurnivši ih dokraja, instinktivno skupi noge.

Drrriiinnn!!!!!

„Jebote! Tko, što je ovo sada??“ – pitala je glasno.

I opet:

Drrriiinnnn!!!!!

„Netko je na vratima“ – pomisli – „Ali kako sada da otvorim?“

Pogledala se – naježene kože, niz noge joj je klizila kapljica bistrog soka. Sagnula se, pokupila ju prstima i polizala.

Drrrriiiinnn!!!!!

Rezignirano uzdahne, umota se u prekrivač i krene prema vratima.

Drriiinnn!!!!

Već pomalo ljuta, otključa i otvori. Nije se ni snašla, a već je vidjela svoju dragu prijateljicu kako je u svom dobro poznatom stilu uletjela u kuću i krenula prema kuhinji skuhati im kavu.

„A dobro.. šta sad... Valjda ću večeras dobiti ono što sada nisam“ – pomisli ona.


- 19,00h -


Par minuta prije 19h sjedio je u dnevnom boravku, odjeven u traperice i crnu majicu. Znao je da ju Ona voli. Prolazila ga je jeza, nije se sjećao kad je zadnji put bio toliko nervozan.

Drin!

Kratko i jasno. Stigla je.

„Bože!! Stigla je!!“ – pomisli.

Ustao je i skoro poletio na putu prema vratima.

Čuo si je srce kako kuca, ne kuca, već je htjelo izletjeti uz grudi!

Uhvati kvaku i otvori vrata pognute glave. Osjetio je divan ženski parfem, senzualni miris Orijenta se polako prožimao kroz cijelo njegovo malo, ponizno biće.

I Ona uđe. Primijetio je kako je nezamjetno viša od njega. „Baš zgodno“ – pomisli – „sviđa mi se.“

„Smiješ me pogledati.“ – reče ona svojim baršunastim glasom.

On podigne glavu i pogleda ju.

Pred njim je stajala žena u doslovnom smislu te riječi. U svakom milimteru njenog lica, tijela, pokreta vidjelo se da je žena.

„Želite li kavu, ili što god? Čime Vas mogu ponuditi?“ – upita ju.

„Ništa ne želim. Da vidim razlog zbog kojeg sam došla.“ – reče ona.

„Izvolite zamnom. Slijeva je kupaonica a ravno je spavaća soba.“ – govorio je misleći u sebi kakav je dojam ostavio na nju.

„Pođi u sobu i čekaj me kako treba“ – reče ona nježno ali jasno, i uđe u kupaonicu.

Čim je ušao u sobu i zatvorio vrata za sobom, u panici se osvrnuo oko sebe da se uvjeri da je sve na svom mjestu. Skinuo se, odjeću pustio na naslonu stolice i kleknuo nasred sobe u stand by pozi, kako već i dolikuje takvima poput njega.

Čekao ju je, činilo mu se, satima. Polako je osjećao strujanje hladnog zraka oko sebe; boljela su ga koljena i leđa, no o tome nije smio ni pisnuti.

„Što sad kad dođe? Što će mi raditi? Hoće li raditi idiota od mene? Hoće li mi se smijati? Bože, molim te da joj se svidim!“ – misli su mu prolazile kroz glavu.

I dalje je čekao...



- 19,30h –



Sjedila je na rubu kade odjevena u komplet od crne kože. Pristajao joj je savršeno. Kose raspuštene preko ramena, ruke naslonjene na koljena puštala je dim cigarete.

„Rekla sam mu da mrzim smrad“ – pomisli – „briga me. Imam se pravo predomisliti“.

Ustala se i obula sandale. Bacila je cigaretu u toalet, pustila vodu, zadovoljno se pogledala u ogledalo i krenula.




- PLAYTIME –


Ušla je u sobu. Vidjela je muškarca kako kleči na sredini prostorije.

„Zanimljivo“ – pomisli – „da vidim kakav je ovaj. Samo da bude ok.“

Prišla mu je s leđa, osluškujući ga kako diše. Polagani uzdasi i izdasi odavali su osobu spremnu na sve što slijedi, osobu koja zna u što se upušta i koja zna što daje.

Oči su mu bile sklopljene. Nije bilo potrebe za povezom, zaključila je, i nastavila sa ritualnim hodanjem oko njega.

Opkoračila ga je i sjela mu na ramena.

„Ahh!! Divno!!“ – pomisli on – „kako je topla!“

„Ufffffffffffffffff!“ – prosikta on.

Otvori oči i vidi na rukama njene pete od dobrih 10-11 cm. Mislio je da će mu u dlanovima ostati rupe kako je boljelo.

„Boli te?“ – upita ga Ona.

„Ne, Gospodarice“ – odgovori on ne znajući što slijedi.

„Drago mi je .“ – reče ona i okrene petom par puta još zabodenom u njegov desni dlan.

On uzdahnu, proguta zadnju kap sline i osjeti kako mu se oči pune suzama.

„Da li te ovo boljelo?“ – upita ga Ona, pomalo nezainteresirano.

„Da, Gospodarice“ – reče on suznih očiju – „ali ne pretjerano.“

„Odgovaraj mi samo sa Da ili Ne. Ništa drugo ne želim čuti, osim ako te ja to izričito ne pitam“ – kaže Ona.

Ona se ustane i stane kraj njega. Osjetio je olakšanje na dlanovima, ali nije pogledao kako sada izgledaju.

Fijuu!!

Čim je čuo već dobro poznati zvuk, naježio se, samo nije bio siguran da li je od ugode ili od čega već... Ubijala ga je znatiželja i iščekivanje svakog njenog slijedećeg koraka.

Fijuuu!!

Osjetio je pečenje i žarenje na bedrima.

Fiijuuu!!

I opet isto, samo malo jače.

Fiiiiijuuuuuuu!!!

„Ovo je bilo žestoko“ – pomisli.

Osjetio je vrućinu u predjelu prepona.

„Ma nije valjda“ – pomisli – „šta se sad mora dignut? Pa kakav sam ja idiot? Samo da ne primijeti, Bože, samo da ne primijeti!“

„Diži se, stvore!“ – reče ona odrješito – „Da te vidim na što ličiš.“

On se ustane ali ostane lagano pognut.

„Kako to stojiš? Izbaci ramena i leđa ravno. Zar ni to ne znaš?“ – reče Ona.

Momentalno se uspravio i učinio ono što je Ona rekla.

„Hahahahhaha“ – nasmijala se Ona – „Što ja to vidim?“

„A jebote idiota, sad sam zajebo“ – pomisli taj mali stvor.

„Hahahahahahahhahaa!“ – smijala se Ona i dalje – „Pa tebi se dignuo!“

„Oprostite, Gospodarice...“ – počne on petljati sa isprikama.

„Šuti. Rekla sam ti da mi se ne obraćaš i da mi smiješ odgovarati samo sa Da ili Ne.“ – odgovori Ona – „A sad se skidaj. Do kraja. Da ti vidim kožu.“

I on učini kako mu je bilo rečeno. Nikad se nije nespretnije skinuo, nikad nije tako dugo trajalo.

Stajao je pred njom gol, bez ijedne krpice na sebi, u stavu mirno sklopljenih očiju.

Erekcije više nije bilo.

Napravila je krug – dva oko njega i zadovoljno uzdahnula. Osjetio je njene nježne ruke na sebi, kako mu prelaze preko ramena, leđa, prsa, trbuha.... cijelog ga je prešla.

„Klekni“ – reče Ona – „pogledaj me.“

I on učini tako. Otvorio je oči i nije mogao vjerovati što vidi.

„Zadovoljna sam tobom“ – nastavila je Ona – „ispunjavaš moje osnovne fizičke kriterije“.

„Hvala, Gospodarice“ – progovori on.

„Sad ću ti staviti ogrlicu. Ona mene ne obvezuje, već samo tebe na lojalnost prema meni. Od ovog trena drugo žensko ili muško biće za tebe ne postoji. Ja sam jedna i jedina, i ne dijelim te s nikim, osim ako ja drukčije ne odredim.“ – reče Ona.

„Hvala vam, Gospodarice. Nećete se razočarati u mene.“ – odgovori on ushićeno.

„Nadam se da je tako. Jer imaš probni rok od 6 mjeseci. Ako budem zadovoljna, potpisat ćemo Ugovor. A za njega znaš što znači.“ – govorila je Ona, dok ju je to malo ponizno biće gledalo pogledom punog bezrezervnog obožavanja spremnog na sve.




- THE END -


written & experienced by Miss N.

Post je objavljen 03.12.2006. u 15:08 sati.