Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silvija1706

Marketing

Presađivanje penisa uspjelo, ali...

Doktori u Kini izveli su prvu uspješnu transplantaciju penisa u medicinskoj prošlosti , ali na kraju je pacijent iz psiholoških razloga tražio da mu odstrane novi organ. 44-godišnji muškarac, koji je bez penisa ostao nakon saobraćajne nesrće, primio je penis od dvostruko mlađeg mrtvog donatora. Kirurzi su ponosni na veliki uspjeh operacije koja je trajala punih 15 sati, jer pacijent je već nakon deset dana bio sposoban mokriti kroz svoj novi organ.
Doktori su ranije uspijevali ljudima prišiti vlastiti odstranjeni organ, ali ovo je prvi put da im je to uspijelo s penisom donatora. Međutim, kada se činilo da je sve sretno završilo, neimenovani pacijent zatražio je da mu ipak odstrane novi organ. Kao razlog je naveo nepremostive psihološke probleme u odnosima s ženom koje je iskusio nakon operacije. Više detalja nije objavljeno, ali podatak o dužini 'nesuđenog' penisa jest – 10 centimetara. Možda je i u tome dio problema... Hehe!

P.S. Nisam se javljala jer baš i nemam previše vremena... Škola, prijatelji... Mislim da vam je jasno... Žurim sada, pozdrav!

Post je objavljen 03.12.2006. u 13:44 sati.