Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Mozak ponovo jaše :D
.


Eh, najdraži moji, znate li da je skoro 20% našeg mozga napravljeno od omega 3 esencijalnih masnih kiselina? Tog čuda mi baš ne prizvodimo već unosimo hranom - ima ga u ribljem ulju (ali nema u maslinovom) i u masti starih životinja.

E sad, vidi peha - ne volim ribu a prošla su vremena čekanja da krave dadnu puno mlijeka, da kokoši snesu puno jaja i da nam ovce poklone puno vune pa da ih krknemo tek onda kad vidimo da posustaju...i onda ih fino onako stare i žilave žvačemo do besvijesti.

Želim reći, omega se iz mojeg mozga trošila se i nije se obnavljala...i vaš je Ddadd postajao sve gluplji i gluplji rofl

Toliko je oglupavio da je počeo zaboravljati di se parkirao, što je htio reći, koji je dan...nije samo omega kriva - imaju tu dobrog udjela iscrpljenost i stres, ali nije to bitno, bitno je da se Ddadd osjećao tupavo i izgubljeno u ovom velikom okrutnom svijetu pa je prije dva tjedna otišao do apoteke i kupio veliku flašu punu omega 3 pilula!

Da vidite smijeha - tip popije pilulu da bi bolje pamtio i pet minuta poslije se ne može sjetiti jel popio pilulu headbang
A samo jednu na dan smije, i to nakon jela! Pa je razvio neke tehnike, otprilike ovako:

Bocu drži kraj kreveta. Kad krene u ujutro klopat uzme bocu (jer je odmah ugleda) i odnese je na stol u blagovaonici.
Onda je gleda dok jede i nakon jela odmah popije pilulu te uzme bocu i odnese je natrag kraj kreveta i vrati se za stol popiti kavicu (uz obaveznu čokoladu). Budući da boce nema na stolu a Ddadd pije kavicu - to valjda znači da je popio pilulu jer bi inače boca i dalje bila na stolu.

Kužite? lud


Znate li kako je završila ta tužno smiješna priča o zelenom uhatom svemircu zvanom Ddadd? Lijepo! Baš lijepo :)

Ne trebaju mu više ti trikovi. Nakon tjedan dana je već znao jel popio pilulu ili nije, znao je gdje mu je auto i da ga je zaključao, a da ne govorim o tome da je jučer nakon dugo vremena mogao sa prijateljima pričati o teoriji uzoraka ili o Euklidu i njegovom dokazu da ima beskonačno prostih brojeva a da ge nije zaboljela glava, već je beskrajno uživao :)

Ovako kao što je sad, Ddadd vam nije bio pametan tam negdje od 1996... smokin rofl


I poručuje da vas pozdravlja i voli :D


Post je objavljen 03.12.2006. u 12:50 sati.