Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thewalkthrough

Marketing

THE MOVIES




Igra započinje u dvadesetim godinama prošlog stoljeća u Hollywoodu. Dodijeljena vam je prilična suma novca i nešto zemlje na kojoj trebate sagraditi što uspješniji filmski studio. Isprva stvari nisu komplicirane i uz priličnu pomoć računala nećete imati problema, ali kako se stvari budu zahuktavale i studio povećavao postajat ćete frustrirani jer naprosto nećete stići obaviti sve što se od vas očekuje. U stilu klasičnih tycoon igara The Movies od vas očekuje da gradite zgrade, bavite se kadrovskim pitanjima, planirate proizvodnju filmova i brinete o konkurenciji. Cilj ovog dijela igre jest otključati sve scene, rekvizite i filmsku tehnologiju ovog stoljeća. Izgubiti zapravo i ne možete, ali igra na trenutke zaista zna iživcirati čovjeka.
Ukoliko želite da vam zvijezde budu sretne i imalo normalne, stalno se morate baviti samo njima. Da stvar bude gora, ne zahtijevaju samo razmažena derišta pažnju, već nerijetko žele i pratnju, pa ćete biti prisiljeni ostale radnike povući s "normalnih", korisnih poslova i dodijeliti im funkciju šetkanja iza zvijezda. Posve je sigurno da nitko neće zaposliti više od 12 zvijezda jer bi to bilo ravno samoubojstvu,nut ali nije mi jasno zašto je ograničen broj radnika, pomagača, scenografa i sl.
Uglavnom koncentrirajte se na produkciju jednog filma, pazite da su vam trenutne potrebne zvijezde zadovoljne, a potrebna scenografija održavana - i jednostavno zanemarite ostatak studija! Ah da, i imat ćete pokoju pijanu zvijezdu u kućnom ogrtaču koja plaši normalne ljude po studiju.party



Proces snimanja može biti jednostavan i kompliciran, ovisno o tome u koliko se detalja vezanih za film želite umiješati. Dostupna je i čitava paleta specijalnih efekata kojima možete obogatiti svoj uradak, a ako zaista želite da bude sve savršeno, možete dodati i titlove.



CHEATS

Ukoliko želite otljučati sve scene, rekvizite, kostime i ostale dodatke za Sandbox mode, otvorite Registry Editor (Start - Run - "regedit"). Potražite ključ po imenu Allow any Decade pa mu promijenite vrijednost na "1". Naravno, prije prčkanja po registryju obavezno napravite sigurnosnu kopiju, a ukoliko to ne znate napraviti, tada je pametnije da se ne upuštate u ovaj pothvat.


Optimalna konfiguracija:
-> P4@3,0 GHz, 1 GB RAM-a, grafička kartica s 512 MB RAM-a



Post je objavljen 03.12.2006. u 09:47 sati.