Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ineedboys

Marketing

Malo ljubavnih porukica...

1.Šečeru,želim te za večeru! Ti si bombon najveće slasti,vrhunac moje strasti! Ti si hrana tijelu,desert svakom jelu,ti si limun u čaju i šečer na kraju!

2.Ostvarili smo ono što nismo htjeli,pamtit ću dan kad smo se sreli,ne diraj u prošlost,od nje se ne živi,pa dobro znaš da smo oboje krivi!

3.Zbog tebe žaliti neću,nađi si frajericu veću! Od mene frajericu veću nečeš naći,eto ti sad,žali i plači!

4.Ja nisam anđeo kako ti se čini,ja samo iskorištavam tvoje mane,izvini. Mene su stvorili đavoli i grlile hladne kiše. Za mene je ljubav tren i ništa više!

5.Kada su nam se pogledi sreli oči su ti blistale. Mislila sam da nikad prestat neće. Tvoj osmijeh me još noćima budi. Moj dnevnik je pun tvojeg imena. Već sam sama sebi dosadna. Toliko želim ponovni biti s tobom u tvom zagrljaju. Još uvijek se sjećam tvojih prvih riječi. Ljubav me oslijepila. Ne znam više koji je pravi put,koji put vodi do tvog srca. Molim te pokaži ga i budi samo moj. Zar ne bi htio biti voljen,zar ne bi htio imati mene?!

6.Živi brzo,umri mlad. Boli te kurac gdje i kad. Puši travu,kupaj se u pivi,imaj na umu-JEDNOM SE ŽIVI!!!

7.Muškarci su snaga,muškarci su moć,muškarci su samo za jednu noć,za jednu noć i ništa više,mi smo GADURE,al nas je više!!!

8.When I first saw you...I was afraid to meet you...When I first met you...I was afraid to kiss you...Whwn I first kissed you..I was afraid to love you...But now that I love you...I m afraid to lose you...

9.Puls:200
Tlak:190/100
Duševno stanje:depresija
Koncentracija:nemam je
Čežnja:nije mjerljiva
Dijagnoza:ovisnost o tebi
Terapija:jedino sex s tobom

10.Ljubi onu koja je dobra,a ne onu koja je zgodna,jer dobrota ljubav stvara,a ljepota oči vara!

Post je objavljen 03.12.2006. u 08:52 sati.