Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrena

Marketing

Say stock, say cola

Koja drama u četvrtak va školi! Posle odmora Antonio došal va razred s bocom vina u ruci..... OK! nebi to komentirala da mi nismo 8 razred. I sve je bilo dobro, dok poslje četvrtog (ili petog) sata, za Antoniom nije ušal učitelj iz tjelesnog. Tako se deral na njega, da ga skoro ni prebil i bacil na pod ko zadnje smeće. Navodno se Antonio tukal po hodniku s jednin iz 8 b. i vrjeđal ga(normalno boca je bila odmah do njega!). Drugi dan u školi se više ni ni znalo za to. Ko da se niš ni dogodilo......
Va ponediljak san dobila keca iz kemije, jer mi je radna ostala doma. Jjooooooooooooooo....... Baš pred kraj polugodišta headbang! Ma ajde dobro, svejedno ću imat neku klimavu četvorku za kraj.
Ako niste pogledali u box, onda ne znate da sam prije bila na blogu "sinkronizirano.blog.hr."
Probajte pogodit koga san PRIJE slušala!!!!!!!! Britney Spears i (sram me ovo za priznat, ali...) Tokio Hotel. Ja nemrem bilivit čovječe! Sad više brijem na one malo "ozbiljnije" vrste glazbe. A kaj češ!?!!!
Željela bi upisat trgovačku. A onda kad ta noćna mora zvana 'srednja škola' završi, razmišljam o otvaranju vlastitog dućana. Sama bi dizajnirala robu, i sama sebi bi bila šef! Sakon!!!
A sad pinkicu o BB-u (again): mislin da će izać Cuni ili Yame. Violeta neće izać 99%, iako se ona meni baš i ne sviđa, iman takav filing. Ja bi da taj milijun osvoji Tomislav. Iako plače za svaku sitnicu, najbolji je. Nema šta! wave

Post je objavljen 02.12.2006. u 19:02 sati.