Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bsr3

Marketing

samo za tebe

Neka su sjecanja zauvijek, neke ljubavi nikada nece proci a neka ce se osjecanja dovijeka pamtiti….valovi zivota nanose one trenutke koji nam se urezu u sjecanje, one tuzne i bolne ali i one tople, lijepe, sjetne, njezne i nevine bas kao i suze koje se proliju za iskrenom ljubavlju. U moj zivot usao si neocekivano. Neznam točno dan ni sat kad sam shvatila da SAM ZALJUBLJENA. Neznam ni što sam u tom trenu radila, niti gdje sam bila, ali znam da sam po prvi put od sreće zaplakala... Sigurna sam da cujes moje rijeci, pjesme i misli koje uvijek tebi plove. Trazim te u masi ljudi, ocekujem iza svakog ugla, iza svake tame u noci.. Sanjam te i prizeljkujem da ti snovi postanu java. Zelim da jos jednom osjetim tvoj pogled koji me je kao Amorova strijela pogodio u dusu i ubrizgao otrov ljubavi.
Kad sam te srela, oprosti sto sam te odmah zavoljela. Oprosti sto su mi se tvoje oci ucinile posebne i postale u tom trenutku tako bliske i tako drage. Oprosti sto su mi se tvoje usne ucinile tako meke, mada tako blizu bile su mi tako daleke. Oprosti ako sam te ikada povrijedila, vjeruj mi nisam htjela. Tvoja blizina me uzvisuje, hrani moju dusu, pomisao na tebe daje mi snage za pocetak novog dana.
Kazu kada nekoga volis, reci mu u trenutku kada to osjetis, glasno, tako da svi cuju, jer ako ne kazes, trenutak propadne, a ti i dalje patis… zao mi je jedino sto nemam snage reci ti ovo u oci, sto nemam snage glasno viknuti pred svima! Zao mi je...



* ili ti upravljas svojim osjecajima, ili oni upravljaju tobom!!! *





Post je objavljen 02.12.2006. u 16:53 sati.