Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angels2

Marketing

Ako si “punker” podrazumijeva se da si i anarhist. E pa krivo!

Ja sam kao neka punkerica, tj. slušam punk, ali nikako nisam anarhistica. Anarhiju smatram utopijom: društvo organizirano tako da nema nekog samodopadnog diktatora koji bi njime mogao manipulirati i u kojem su svi jednaki bez obzira na spol, rasu, dob, nacionalnost ili nešto tako.
Anarhija koju svi definiraju kao bezvlašće, kaos i tako to je potpuna glupost i nema veze s onim ča san je napisala par redaka prije, ali većina je poznaje kao takvu. Mislin, koja normalna osoba želi skroz kaotično društvo u kojem su svi propalice, narkići i pijanci, dobro, ne baš svi ali većina. Pravih punkera više nema, “nestali” su s Ramonesima. Svi žele biti nešto više od toga, napraviti nešto od svog života, pa makar da rade za minimalac, ali da budu sretni i daleko od droge. Prema tome, većina punkera danas se preserava-uključujući i mene. Vi koji smatrate da nije tako morete me mrzit i govorit svašta. Jbga, to je moje mišljenje!
Meni se punk kao glazba sviđa, logično, ako je kvalitetan i ako grupa zna svirat. Jednostavno mi je glupo to ča danas svi žele biti punkeri i misle da će nešto postić ako kupe starke ili razrežu svoje traperice. To nema smisla. Ja svoje starke volim, imam ih već godinu dana i počele su se raspadat, ali nema šanse da razrežen brgeše (pr. hlače!). Postoji teorija da ako se svaki vikend barem 3 puta dobro ne napiješ onda te nitko ne smatra punkerom. Barem san ba tako skužila. Nemoren reć da se nikad nisan napila, dobro ne baš 3 puta, ali barem jedan put vikendom ja sam bila pijana. To mi ne služi baš na ponos, ali ča ću. Bit je u temu da treba bit karakter i ne pit. Ali opet, niki ne želi bit smatran čistuncen.
Zato kad me neki pita dal san punkerica ja in odgovorin da nisan, nego da slušan punk, pa neka si oni misle ča to znači.

Danas me nakon puuuuuno vremena pukla inspiracija. Valja ste pročitali cjeli post. -obratite pažnju na to da san pokušavala pisat književnin jezikon. yes Ni mi baš uspjelo zato se nemojte smijat i pročitajte cjelega jer vjerojatno ćete se puno načekat dok napišen sljedećega. dead

Ajd pzdrv svima i komentirajte! =)
mahwave

Post je objavljen 02.12.2006. u 14:38 sati.