Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/backstreetgirl5

Marketing

Ah, moja budućnost...

Helo helo!!!
Nisam odavno pisala post.....nije mi se baš dalo....
Evo, upravo sam bila s mamom kod jedne cure koja bi mi trebala početi predavati njemački. Ja inače, mrzim taj jezik, nekako mi je grub...tvrd....jednostavno mi se ne sviđa!! Draži mi je talijanski, kojeg učim već 5 godina!!! Ali, šta ja znam....šta više jezika znaš, to bolje.....ne?
Mislim, već znam, aj dobro, hrvatski, engleski i talijanski, pa bi valjda bila šteta ne naučit još i njemački. Iako bi ja radije, španjolski ili francuski.....ali, ko će dat toliko vrimena za toliko jezika, još uz školu!!!!
Ali, nekako mi je super razmišlljat o budućnosti i o svim mogućnostima koje bi imala sa svim tim jezicima! Zamisli, otiđem jednu godinu studirat u Rim, drugu u London ili New York, treću u Pariz, četvrtu u Minhen....
AHA! Soba mi je gotova i opiturana, i odlučila sam se ua plavu i ljubučastu! To su mi najdraže boje i šta ja znam, nisu prenapadne!
Sinoć su kod nas na večeru došle mamine prijateljice iz Engleske i Južne Afrike (one sada žive ovde, već 8 godina, ja mislim), i slavili smo jedan američi blagdan , THANXGIVING! (dan zahvalnosti). Nesićan se kada san se tako nažderala!!! Rossella, ona iz J. Afrike, pravi NAJBOLJE KOLAČE I TORTE NA SVITU!!! A, inače nisam baš za torte...ali njezina čokoladna torta!!! MLJAC!!!! Ona ima kćer koja je starija od mene godinu dana....mi se poznajemo već 1, 2 godine, ali nikada nismo baš pričale ni ništa tako, ali sinoć smo se tako navile, slušale muziku...bilo nam je baš super! Ona mi je prije uvik bila, ne čudna, ali, neznam,...povučena.ali i ja sam takva! Tako da se nikada nismo družile.....Kada bi god došla kod njih, ja bi sila za stolom s materon i Rossellon i slušala njihove razgovore, a ona bi bila, neznam...u sobi, s prijama....Ali, sada će valjda bit dugačije.....sinoć sam je stvarno dobro upoznala, i draga mi je!
OK! To je sve za sada!!
ČITAMO SE!!!!

Post je objavljen 02.12.2006. u 11:05 sati.