Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Bitka za Nives počinje

Siguran sam da se sjećate s početka ove godine bitke u Šibeniku na relaciji Nives Radić, Kickboxing klub "Dalmatino", Hrvatski kickboxing savez, šibenska ali i ostala hrvatska sportska javnost s jedne strane - i "dobrog poznavatelja borilačkih sportova", odnosno "dobrog poznavatelja sporta uopće", ničim izazvanog takozvanog gospodina Bubrića.

Da vas podsjetim - pogledajte postove iz toga doba:

POST 1 - POST 2 - POST 3 - POST 4 - POST 5

Kako stvari stoje, i nakon ovogodišnjeg Europskog zlata, Nives su u Šibeniku dočekali već ukopani čelnici Sportskog saveza grada Šibenika. Već su pripremili artiljeriju.

A ni kickboksači nisu ovce za šišanje, Nives pogotovo ne. Bitka započinje.

Simpatičan članak je objavljen u Šibenskom listu:



Kako su slova sitna, a ruke kratke, evo "prijevoda":

Skužajte, nisan tila

Jušto san popija kafu i tija poć put rive, jerbo je dan bija lip iako non stop pensan kako će nas to guštati, kad učini zima kako bog zapovida. Pasalo mi je điravati sam jerbo san nakako bija štuf svega, samo da ne nabasan na njega, kad ono ka za dišpet, iđe Kalerargom drito na me i lamata rukama i nogama. - Šta je Dunko, pariš ka vitrenjača s Krtolina, reka san mu iz prve. - Koja vitrenjača, moj ovi oni, vako jin je mala stukla šunjku doli u Skopju, i nastavija činit pizduna od sebe. - Koja mala šta laprdaš pizdarije. - E kola, mala Nives satrala je dvi Ruskinje, a oni svjetska velesila u tom kik boksu pa ti sad vidi.- Puno jon to vridi sve će jon medalje dat u Savezu sportova, jerbo je oni puno volu ka mater ludu ćer. Jebe me se za njiman i njiovim olimpijskin sportoviman, ka da su oni prvaci Europe, aj reci u čemu imamo prvaka mi u Šibeniku, aj mudrijaš kaži, napa me je iz šuba.- Imamo u vragu pa te odnija, jedino da ima prvenstvo bumbuća, muko isukrsta šta bi se naćapa medalja, bija bi prvak u svin verzijan, crno, bilo, opol sve bi te medalje ćapa ka Janica lani, reka san mu ljut. Kad san krenija za ić ća smirija san jednu malu koja je išla Kalerargon, tija san reć da mi skuža jerbo me naljutija, kad ono lipo odgojeno dite potiho veli. - Skužajte šjor, nisan tila, i ode. Dunko se keljija meni i gleda za njon pa mi reka.- Znaš li ko je ova mala, e to ti je Nives, ha, ha, ha, mogla ti je šunjku stući kad ne gledaš di odaš. Virujte mi da san osta incukan, to lipo odgojeno dite, koje samo šta oda po zemlji da se ona tuče po svitu, nikako mi ne iđe u glavu, oša san ća vrteći glavon i nevirujući samom sebi, ajte evala van bilo ...



U bitku na stranu pravde, a protiv nečijih igrača i jokera, uključile su se i Sportske novosti:




Bitka je počela, a na kraju, uvjeren sam, da ćemo se popeti na Svetog Mihovila, pogledati dolje Krešimirov grad i reći "Das is Walter".



Sapienti sat!

Post je objavljen 01.12.2006. u 23:57 sati.