Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Jutarnji mrak

I dok su naše drage, od zanata novinarke, prepoznale što je bitno, a što više nije sitno, u Jutarnjem listu, ne znajući što da napiše, novinar tamo nekog, kako kažu, krivotvoritelja, opisuje pored ostaloga i kao člana Hrvatskog kickboxing saveza, kao ono daje mu nekakav, tako Bože, značaj.

Pogledajte:



Bravo, majstori iz Jutarnjeg, čim vas pročitam smrkne mi se. Pitam ja vas, pitam ja čitatelje moga bloga, ma pitam i sebe i Boga, kakve veze krivotvorenje i prekucavanje brojčica ima s kickboxing savezom (barem da ga znate točno napisati) i članstvom u njemu. Mogli ste napisati isto tako, mrtvo hladno: "Čitatelj Jutarnjeg lista prekucavao brojeve" iliti "Član župe Srca Isusova švercao aute".

Možda bih mogao i razumjeti da je neki kickboksač nekoga namlatio, pa eto to tako napisali, ima nekakve veze, ali, baš onoga dana kada se Hrvatska kickboxing reprezentacije vraća s Europskog prvenstva s 12 medalja - 2 zlata, 6 srebra, 4 bronce - vi izvlačite nakakvog "Mirogojca". O medaljama ni riječi, o kriminalu i previše - kakvu vi to poruku šaljete: "Drage naše Nives i Natalija, to što ste krvavo stekle Europsko zlato, nema veze, dragi naši kickboksači to što po svijetu svirate Lijepu našu, nema veze - u Jutarnji nećete ući, ali dovoljno je samo nekoliko kuckanja - kuc, kuc i eto vas, s ponosmo ćemo vas predstaviti Hrvatskoj javnosti već ranim jutrom.

Ili, možda to ima neku drugu dimenziju, koju ja ne razumijem?




Post je objavljen 29.11.2006. u 23:59 sati.