Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gotomaki

Marketing

Yo, yo

E na naj naj je bilo prejebeno! Ne baš na saom naj naju nego, ono, poslije :)
Pobjeda je zaslužena (osim Nikoline B.) kojoj smo vikali buuuu...
Cijelo vrijeme smo plesali. Nije bila onakva gužva ko prošli put pa nije bilo tak vruće, ali ipak je bilo vruće.
Ja sam bila u majici na bretelice, pa si možete zamislit kak je bilo vruće.
Bit će još jean naj naj kao za naj oslikano tijelo ili tak nekaj. Meni se ide samo zbog mjuze jer mi se tanca a više nea čage :( no

Dakle, poslije naj naja smo izašli van i čekali neš. Pričali smo s Oliverom.
Ja sam ga pitala jel se on mene sjeća i Maja ga je to pitala a on je rekao: "Naravno, kak se vas ne bi sjećo" isuse ja sam se suzdržavala od plača. To mi je bilo tako dirljivo, falila mi je mrvica al sam se zaustavila jer bi bilo glupo da tamo počnem plakati.
Inače, za one koji ne znaju, Oli je moj frend s kojim sam išla u razred prve 4 godine škole pa kad je bila izmjena u 5., on ošo u dekače. Ovog ljeta kad sam bila na Obonjanu od Bete sam dobila poruku kojoj je pisalo da se Oliver vozio na motoru s prijateljem i da su doživili saobraćajku i da je u kritičnom stanju.
Skroz se promijenio, zbuckao se. Na prošlom naj naju je imao dugu kosu (prije 2 tj.) ali se sad ošišao i rekao je da će doći u pon. u školu. Fakat mi ga je jako jako žao. I to kad je rekao da kak se nas ne bi mogo sjećat to me pogodilo duboko u srce i to nikad neću zaboraviti.

No, nas par cekačica (Ida, Maja, Toni & ja) smo otišle, pa smo se srele s Barom i Kinom i otišle u parkić. Onda je Toni otišla a nas 6 smo nazvale dekačice. Rekle su nam da su kod Toma pa smo otišli do njih na klupicu. Tamo nas je bilo bar 20-ak. Onda je došla ekipa iz Nikolinog razreda (bar još 10-15 dečkiju) pa je nas sve ukupno činilo negdje 30-ak ljudi. I tak smo se stopili u ogromnu rulju.
Kod kina u galeriji Prici je bila klopa pa smo si išli malo zet. Ja nisam niš uzela jer je kruh bio mali i nije mi se jeo a salamu si naravno nisam išla stavit (vegi, duh).
Onda smo nas 30-ak išli prema kvatriću zajedno. Svi smo se primali za ruke i bilo nas je u 3 reda po 5-10 plus oni koji nisu "hodali". Wahahahah, to smo mi svi "hodali" s nekim, ja sam valjda bila sa cijelim Nixinim razredom! Wahahahahah! Al najbolji je mali Sile :)

Jebote sad je 12:00 h idem ja čorit, e.

1

...

2

...

3

...

Još nije prekasno da velite bok.

...

U fak sad je 12 i 1.

...
...
...

A marš kad me niko neće pozdravit pa iem ja aj bok, cobra

Post je objavljen 01.12.2006. u 23:47 sati.