Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dearlybeloved

Marketing

...confusion all around us...

Hmmm….pa da… Bilo je i vrijeme da Ina napiše novi post. Ljudi nemojte se tak brinuti za mene (mislim zbog prijašnjeg posta). Nije opće ništ tak strašno. Samo me muče takva neka pitanja. Možda su mi primamljiva samo zato jer na njih nitko nezna odgovor. Ili ga zna pa mi neće reći… I zbog takvih «neodgovora» mi baš ta pitanja djeluju nekak zabranjeno... Ma nemam pojma. Zabranjeno voće je najslađe. Joj, nekak me oduvijek iritira ta izreka, a sad ju i sama citiram… Ah, pa kaj onda.
Hmm, da se jadam sad? Da vam dižem tlak nekim glupim temama? Da ubacim malo poeme? Ili da pišem kak sam sretna? Ma nee….
Sve mi je tak ravno. Jedino kaj me trenutno nervira kod same sebe je to da sam u razdoblju kad sam tak flegmatična prema svemu…ništ me više ne dira…ko da sam izgubila neke osjećaje. Ah, ma nisam ih izgubila, samo ih ne pokazujem više tolko. Pokušavam se truditi, ali sam lijena. Sve mi je pred nosom, mogu biti gdi god hoću, kaj god hoću, a samo radim ono veliko jebeno NIŠTA!!!! I kaj je najgore toga sam svjesna. Ali budem se malo više potrudila. Obećajem! Časna masna!

CHILD IN TIME

Trenutno me inspirirala životna priča jedne moje drage prijateljice. Neću ići u detalje, ali hoću samo iskazati divljenje osobi koja je pretrpjela toliko boli u svojem djetinjstvu…u svojem mladom i nedužnom životu. Neke osobe žive tako lagodno i ležerno i uopće ne shvaćaju kako su zapravo sretni.
Stvarno joj se divim. I nakon svih pretrpljenih događaja ona je u našem društvu baš ona prava svjetla točka, bodri nas, podržava u svemu, jednostavno znam da bi učinila sve za svakoga samo da mu bude bolje. Nakon svega kaj se dogodilo još uvijek stoji čvrsto na zemlji svjesna svega, i dalje nastavlja živjeti…sa onim svojim medenim osmjehom, čvrstom ozbiljnošću a čak i sa svim onim silnim glupostima koje u zadnje vrijeme čak i dosta često izvaljuje.
Snažna i inteligentna osoba. Malo je takvih…premalo…

Da, evo je… To je naša Kika... I pošto je već pronašla ljubav svojeg života mislim da je vrijeme da im čestitam prvu godišnjicu… Pa dragi moji, želim vam da se i dalje jako volite, i tak bla bla bla….
Čak i nakon godinu dana sve glupe svađice nisu uspjele razoriti njihovu čvrstu vezu… Ah, Kika i Emil... Pogledajte ovu fotkicu za maškare...kak su mi smešni...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nda, ove fotkice su poslikane mojom ručicom i fotićem koji je ostal u Beču...koja ironija...

Ajde pozz svima...lolim vas...ali baš sve po redu...
Kika....pusawave


Post je objavljen 01.12.2006. u 23:34 sati.