Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dinho10

Marketing

Rijkaard odmara Ronaldinha za Werder


Barcelona sutra putuje u Levante na prvenstveni susret protiv istoimenog kluba, a iako su im bodovi iz te utakmice izuzetno potrebni u domaćem natjecanju, trener Rijkaard odlučio je odmoriti neke od najvažnijih igrača pred odlučujuću utakmicu Lige prvaka protiv Werdera, koja je na rasporedu u utorak. U Levante tako neće putovati svoju prvu zvijezdu i najboljeg strijelca ove sezone Ronaldinha, a u Barceloni će ostati i Rafael Marquez, koji je ozlijedio gležanj u prošlotjednoj utakmici protiv Levskog.

U odsustvu Ronaldinha Rijkaard će umjesto u 4-3-3 formaciji svoju momčad poslati na teren u klasičnoj 4-4-2 formaciji, a u veznom redu pojavit će se Thiago Motta, ispred kojega će igrati Deco i španjolski dvojac Xavi i Iniesta.

Najistureniji igrač uz jedinog napadača Eidura Gudjohnsena bit će, tako, Ludovic Giuly, a umjesto Rafe Marqueza priliku će u obrani dobiti Lillian Thuram, koji nakon dolaska iz Juventusa nije uspio izboriti mjesto u početnoj postavi. "To je dosta čudna situacija za mene, s obzirom da sam cijelu karijeru bio u početnim postavama, a u Barcelonu nisam došao kao turist." izjavio je Thuram

Post je objavljen 01.12.2006. u 19:38 sati.