Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakiraillegal

Marketing

SEAT-SHAKIRIN PARTNER ZA EUROPEAN TOUR 2007.

HTML i CSS

Shakira, jedna od najuspješnijih mladih i poznatih umjetnica, dobitnica nekoliko svjetskih glazbenih nagrada - izabrala je SEAT, španjolsku automobilsku marku, za glavnog sponzora njene europske turneje 2007. Shakira “Oral Fixation”.

SEAT će podržati angažman umjetnice u dobrotvornom radu vezanom uz izbjeglu i obespravljenu djecu koja su se našla u tom položaju uslijed sukoba u Latinskoj Americi.
TURNEJA STARTA 25.SIJEČNJA U HAMBURGU (NJEMAČKA)

Oduševljena sam što mi je SEAT glavni partner za moju europsku turneju 2007 “Oral Fixation”, kaže Shakira. Pravo je zadovoljstvo da me se povezuje s ovom dinamičnom markom koja ima istinsku dušu. Nadalje, SEAT-ova podrška mojoj dobrotvornoj zakladi osigurat će još više mogučnosti školovanja i izvora hrane za djecu u Latinskoj Americi. “

“Iznimno sam zadovoljan udruživanjem SEAT-a i Shakire”, rekao je Erich Schmitt, predsjednik SEAT-a. To je izvanredna prilika da se udruženim snagama promoviraju naše zajedničke vrijednosti. Također se veselim suradnji sa Shakirinim dobrotvornim programom, obzirom da je SEAT-ov socijalni doprinos također dio naše obveze prema društvu”, dodao je.




HTML i CSS

HTML i CSS HTML i CSS HTML i CSS HTML i CSS

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us



Post je objavljen 01.12.2006. u 15:09 sati.