Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gotomaki

Marketing

HEJ MALI :)

Eto mene nakon malo dužeg vremena... Meni je to dugo iako je od ponedjeljka.
Uglavnom, niš se posebnog nije događalo osim sloma prijateljstva s Hel, velikog testa iz kemije, sranja na engleskom, posestrivanja itd.

Dakle. Hel, Maja i ja bile smo poznate kao Trojni Savez. Tko još nije znao da su mala zvrcka, nježna blesavica i visoka zajebantica naj frendice? Ipak, nas tri smo uvijek imale probleme.
I uvijek je bilo to da se Maja odvajala od Helene i mene ili bi se pak ja odvajala od Maje i Helene, ali jedino je Helena uvijek bila potpuno vjerna Trojnom Savezu.
Prošli tjedan sam skužila kako se ona druži više s Mirtom nego samnom i prije par tjedana sam se posvađala s njom. S kim se onda najviše družila? S Mirtom! A ne s Mejđom.
I sad se mi odvajamo? Uglavnom, početkom ovog tjedna sam se počela družiti s Majom i Idom i to puno puno, pjevamo zajedno, šećemo se i nema Hel s nama.
Antonia je meni rekla da je Heleni jako jako bed jer se Maja druži s Idom i onda sam ja nju pitala jel joj bed i rekla je da ne, a onda sam ja rekla da ću se onda i ja družit s njima a da ona ostaje sama.
To je bilo više iz zezancije ali je zvučalo stvarno. Lara kaže da Hel ne zna jel to bilo za stvarno ili ne.
U međuvremenu se Martina nešto naljutila na Maju i Idu i kao ni inače ne želi reći razlog nego moraju živjeti u neznanju i razmisliti o svojim postpcima. Eh, to smo ustvari saznale od Hel a ona zna razlog i ne želi reći. Tamo je krenuo naš slom.
Danas sam Helenu pitala jel to naš kraj a ona ništa nije rekla. Onda sam rekla da valjda je. Odšetala sam do drugog kraja njezine klupe gdje je bila Maja (njih dvije sjede skupa) i rekla joj da nam Hel više nije naj frendica ali da nas dvije još uvijek jesmo i onda je uslijedio zagrljaj.
Ida mi je stvarno super, prezakon je i smješna je i na neki način mi je i drago što se nas tri družimo ali mi je žao Helene. Ona ipak malo sere ali već sam napisala pjesmu o tome.
Antonii se nije svidjela, ali jebiga, njoj se ne sviđa ni jedna moja pjesma i svi znamo zakaj...
Seko ak pročitaš ovo ne pitaj me 'zakaj' jer tu nema odgovora.
Ništa se nije promijenilo, Helena se drži s Martinom za ruku i prolazi hodnikom sa ozarena u stilu "Nije me briga kaj vas više nema samnom". Onako, sretna. Tu sretnu facu već dugo nisam vidjela dok sam se još družila s njom.
Razred se opet klanira. Ne, nisam krivo napisala. Nije klonira nego klanira.
Dakle, sad smo Ida, Maja, Veba i ja i još neki, u drugom klanu su Martina i njezine obožavateljice i Hel, i neutralke (Bara, Kina, Antonia, Vesna).
Tak smo se počeli klanirati zbog Martine, jer se ljuti na Maju i Idu. No, one žive u neznanju.
I to je valjda to. Sve o tome.

Ovaj post ću završit sutra jer mi se više ne da.

apdejt

Eto, došlo "sutra". Mislim, danas.
Test iz kemije nije ocjenjen a test iz zemljoisa je dobro prošao. Sprijateljila sam se sa Cvetkom.
Sjedila sam s njim pol dana :)
Sad smo se razmjestili i ja sjedim s Idom :D Ispred nas su Maja i Mirta :)
U razredu je mir, ne svađa se ntko. Hel je ovako rekla danas: "Čuj, ak se vas dvije hoćete družit s Idom, mene to nije briga jer ja neću pohajat za vama. Ak se pak oćete družit samnom, vi dođite k meni". To mi je rekla jer sam ju došla pitati kaj je s nama.
Sve ono kaj je nekoć bilo sam spremila u kutiju. Naš rozi prsten sa tri cvjetića, moja prva strana na svaštari s našim logom i potpisima i cvjetićima i srčekima... Sve je to sada u kutiji uspomena.
Od Helene sam za rođendan dobila pohvalnicu na kojoj piše " ... Jer si prijateljica draga moja, a k tome si još i najbolja" - nešto u tom stilu. Od Maje sam dobila sliku u rozom okviru na kojoj smo nas tri u vrijeme gadnih svađa - baš zbog Ide (i Bare) i na njoj s potpisi od Maje i Helene.
To su jako lijepe stvari koje ću uvijek čuvati a za njih dvije će uvijek biti posebno mjesto u mom srcu.
Ne krivim sebe, ne krivim Maju, ali ne krivim ni Helenu. Tako je jednostavno valjda moralo biti ali nijedno prijateljstvo danas ne traje dugo.
Helenu nisam vidjela cijeli dan jer je bila dežurna (s Ines i Icekom).
Martinu sam pitala tko joj je najbolja prijateljica a ona je rekla: "Beta, Mirta, Lara i Helena".
E tu sam znala da je totalni slom. Ništa, pustit ću situaciju da se odvija svojim tokom pa ćemo vidjeti što će biti.
Jučer navečer nakon pospremanja uspomena uslijedila je druga pjsma. Ah, jednostavnonemam o čemu a ovo mi je sad, recimo, problem.

Jučer pod njemačkim sam pričala s Betom o tome kad ćemo se nas dvije posestrit i onda smo se Antonia i ja odlučile posestriti. Uzele smo one špenadle koje su tanke kao igle.
Oprale smo ruke i pokušavale se ubosti ali nismo mogle! Ja sam si gurnula iglu u kažiprst tako duboko da je sve zujalo u meni - a gdje je krv??
Onda se Lara prihvatila posla i prvo ubola Andreju da nam pokaže da to ne boli. Onda je Antoniu pa onda mene. Kad smo to obavile, prisegle smo i rekle dugima.
Poslije toga smo još u to umiješale i Maju i Laru pa smo nas pet postale sestrama.
A danas se Maja posestrila s Helenom i Idom pa su njih dvije automatski upale u naš krug.
I Barbara je isto u krugu jer su se prije 2 godine i 2 mjeseca posestrili/pobratili Nikola i Tamara.
Nikola je moj brat, Tamara je Barina sestra, a sad pošto je polovca cura iz razreda u rodbini, i Bara je.
Kad sam jučer to obavila sa Majom, Larom, Vebom i Antoniom, pitala sam Betu zakaj se ona sad neće posestrit samnom a ona je rekla "Zato jer se ja ne želim posestrit s nekim tko se već je!" i zbrisala.
To mi je bio bed ali fakat joj je glup razlog. To kaj smo se nas dvije dogovorile da ćemo se posestrit ne znači da se ja ne smijem posestrit s nekim drugim. A i sigurna sam da nije to pravi razlog nego to kaj je Antonia umješana.


Počela sama sebi pisat pjesme... The Popcorns? Please. J-A-N-A. Solo.
Da snimim CD? :)

Mislim da je to sve :)
Ciao svima :)

Post je objavljen 30.11.2006. u 21:24 sati.