Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/weloveus5

Marketing

Evo nešto o snalaženju u školi

Chris:
Naj predmeti su mu bili sociologija,etika i psihologija. Osjećajan je pa voli govoriti o takvim stvarima. Kako je u tim predmetima bilo važno izraziti vlastito mišljenje imao je pretežno dobre ocjene. No nije bio štreber iako su mnogi mislisli da ne ispušta knjigu iz ruke.

Richie:
Uvijek je volio engleski i biologiju. Na nastavi biologije čak je uzgajao patke.(kaže da su mu najviše prirasle k srcu). Kad su se pačići izlegli bili su mu tako slatki da ih je čak 12 odnio kući.

Michael:
Jako je volio tjelesni. Ali fizika i kemija su mu također bile cool. Na satovima kemije često je izvodio pokuse sa kiselinama. Jednom mu je tako eksplodirala epruveta i sve iz nje se razletjelo po zidu. Svi su se smijali ali meni tada nije ni bilo do smijeha mogli smo se povrijediti-kaže Michael.

Jay
U Berlinu je pohađao francusku gimnaziju. Iz nje je zamalo izbacen jer je svakodnevno pravio nerede. Jednom je s frendovima otišao na krov škole i odatle bacao razna pomagala na prolaznike. Direktor škole je dakako poludio htio je izbaciti sve koji su to radili. Sva sreca da nije doznao da je i Jay bio među njima.

Izzy:
U osmom razredu izbačen je iz škole. Jedna cura mu je zalijepila lizalicu u kosu pa je morao odrezati. Bio je toliko ljut da je sljedećeg dana došao u školu i nju potpuno ošišao! Zbog toga je dakako morao promijeniti školu. Inače omiljeni predmet uvijek mu je bio likovni jer jako voli crtanje.


Post je objavljen 30.11.2006. u 19:45 sati.